|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
να ρωτησω... αν κανετε κεφι....
οπως ξερεται απο οταν εκανα τα μαθηματα με το CSS εδειχνα σε πολλους αυτα που εμαθα. καποιοι απο εδω μεσα εχουν κανει τα μαθηματα με το css καποιοι αλλοι οχι. τι θα λεγατε να μαζευομασταν να σας ελεγα το θεωριτηκο μερος του CSS?
δεν ειμαι δασκαλος ουτε το παιζω δασκαλος αλλα αν καποιος θελει να τα ακουσει πιστευω οτι θα τον βοιθησουν. για το ποσο σωστα ειναι αυτα που μαθαμε στο css μπορουν να σας πουνε οσοι απο εδω μεσα τα εχουν κανει... αν παλι δεν κανετε κεφι... δεν τρεχει και τιποτα.... μην παρεξιγησετε την προταση μου γιατι πολλες φορες με παρεξιγουν ενω εχω καλη προθεση..... απλα πιστευο οτι η γνωση πρεπει να μηραζεται και οχι να την εχουν καποιοι αποκλιστηκο προνομιο. αλλα και ουτε εχω σκοπο να σας θηξω η να δειχτω οτι ειμαι καλυτεροσ απο εσας. υπερχουν πολλοι καλυτεροι απο εμενα απλα πιστευω οτι θα βελτιοθουν περισοτερο...... και το λεω απο εμπιρια που οταν πηγα το 2002 οδηγουσα 27 χρωνια και τοτε μου απεδιξαν οτι .... ημουν ασχετος και επικηνδυνος με τον τροπο που οδηγουσα...... απο τοτε εχω κανει 9 φορες το λεβελ 3 7 φορες το λεβελ 2 και 4 φορες το λεβελ 1. λεω αν κανετε κεφι....... αν....... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: να ρωτησω... αν κανετε κεφι....
Εγώ μέσα
|
|
|||
|
|||
πραγματικά θελω να ακουσω καποια πράγματα που σιγουρα δεν ξερω
thnx για τη πρωτοβουλία σου |
|
|||
|
|||
και εγω μεσα... η γνωση ειναι δυναμη ...
|
|
|||
|
|||
Πάντα πρόθυμος να διευρύνω τις γνώσεις μου. Μέσα!!
|
|
|||
|
|||
ευοσων υπαρχει ενδιαφερων καντε μια προτασι που να βρεθουμε και ποτε που να βολευει ολους...
|
|
|||
|
|||
Πέμπτη? (Είναι αργία) σε κάποιο καφε?
|
|
|||
|
|||
δεν εχουμε κανεναν με ...φροντιστήριο να μας διαθέσει αίθουσα ???
|
|
|||
|
|||
Σωστος!
|
|
|||
|
|||
εγω εχω ενα μεγαλο υπογειο γκαραζ ,πινακα θα προσπαθησω να βρω αλλα δεν το υποσχομαι ... το κακο ειναι οτι βρισκεται στη χαλκιδα ...
|
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Στη φυλακή θα πάει ο Μάσα αν επιτρέψει στον Αλόνσο να περάσει! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αυτοκίνητο | 18 | 07-11-2010 21:04 |
Τι να κάνω αν μπει νερό στην βενζίνη ;;;;;;;;;;; | vado | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 10-10-2010 23:31 |
Τι να κάνετε αν σας πάρει ο γερανός το αυτοκίνητο... | Πάνος | Αστεία Video | 11 | 08-07-2010 19:27 |
Πως να κοιμήσετε το μωρό σας αν έχετε Linux!! | Alext | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 07-09-2009 22:50 |
Tι θα κανετε το πασχα??? | wet & dirty | Διάφορα | 13 | 13-04-2009 02:39 |