GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 23-04-2011, 18:24
γιαγια αρκουδα Ο/Η γιαγια αρκουδα βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ν. φιλαδελφεια
Μoto: BMW K 1200 LT NEXUS 500 AX1 HONDA KABASAKI ZX636RR GSR600 SUZUKI
Προεπιλογή και ξαφνικα .....χιλιαδου....

23 - 4-2011 ωρα 9 το πρωι.
εχω επιστρεψει πριν λιγο απο την πρωινη βολτα της <<κορης>> μου για της αναγκες της και η κατερινα εχει φτιαξει καφε.
που θα παμε κατερινα βολτα?
σποφασισε εσυ μου λεει.
μια γρηγορη ματια στα φορουμ και δεν βλεπω να παιζει τιποτε.
το μιαλο μου γυριζει που εχουμε να παμε καιρο..
μμμμ χιλιαδου εχουμε καιρο να παμε τι λες?
φυγαμε....
ωρα 10.00 εχουμε βαλει και βενζινη και ειμαστε στη εθνικη οδο.
μετα την χαλκιδα εχει αρκετη κηνηση προς αρτακι περισοτερο απο αυτους που θελουν να αγωρασουν τα τελευταια εφοδια (καρβουνα κλπ) και πανε σαν μα###ες εχοντας αγορασει και τον δρομο.
στιβοντας προς στενη βλεπουμε την δυρφη μπροστα μας κατασπρη.
θα περασουμε κοντα απο τα χιονια λεω στην κετερινα.
μετα την στενη ο δρομος ειναι πεταλο στο πεταλο, και σε ενα σιμειο το δασος ειναι καταμαυρο απο την τελευταια φωτια.
κατιφοριζοντας προς το προτο χωριο ο δρομος ειναι ολο κατολισθησεισ στο οδοστρομα και το οδοστρομα εχει καθησει σε ολο το μικοσ του δρομου.
απο 10 εως και 20 ποντους βαθος. ειναι σαν να ανεβοκατεβενεις σινεχως πεζοδρομια. βεβαια εχουν μεριμνισει να το επισκευασουν βαζοντας λιγη ασφαλτο, φανταστητε πως βαζουν μερικοι στο πεζοδρομειο να ανεβενει το αμαξι τους? καμια σχεσι ακομα λιγοτερο υλικο.
με αποτελεσμα στο κατεβασμα να εσθανεσε οτι κατεβενεις πεζοδρομειο ενο στο ανεβαζμα πρεπει να ανεβεις σιγα για να μην στα δοσει στο χερι την ζαντα η κανενα μπροστινο συστημα που θα τερματισει.
βεβαια η γενικη κατασταση του δρομου ειναι τετοια που κινησε με πρωτη -δευτερα το πολυ.
στο χωριο στρομπονες νομιζω το λενε οι δρομοι ειναι ισα να περναει αυτοκινητο αν βρεθεις αντιμετοπος και το αντιλιφθης γρηγορα μπενεις σε καμια εσοχη να περασει και συναιχιζεις.
στην εισοδο της πλατιας του χωριου (πλατεια??????χαχαχα) ειναι μια αριστερι αποτομι τυφλη στροφη. και επανω στην στροφη στο αριστερο σου χερι ειναιη εισοδος μιας ταβερνας.
την ωρα που στριβω αριστερα απο την πορτα πεταγονται 4-5 πιιτσιρικια 3-5 χρωνων τρεχωντας στον δρομο (πουθενα δεν εχει πεζοδρομιο στο χωριο). ο ενας απο αυτους παραλιγο να μετρισει το βαθος χαραξης του πελματος των ελαστικων μου μια που μου πεταχτικε στο μισο μετρο ψωρις να τον δω.
ο μπροστινος μου τροχος αφισε την σκονη πανω στην φορμιτσα του και ακουστικε ενα ουρλιαχτο απο καποια κυρια που ειδε την φαση. ο ######ς πατερας του ουτε που σικοθηκε απο την καρεκλα του ουτε που εφησε το ποτιρι απο το χερι,
το μονο που ειπε στον μπομπιρα ειναι να προσεχει..
εριξα κατι καντιλια απο μεσα μου στον πατερα και το βλεμα μου τον εκανε να γυρισει το κεφαλι απο την αλλη. περιμενα να πει τιποτα αλλα ειδε οτι δεν τον επερνε του τα εχοσε και η κυρια που ειχε ουρλιαξει οποτε εκανε την παπια.
στην συνεχεια ο δρομος χηροτερεψε ειχε πολλες πετρες , βραχους . χωματα, αλλα και τεραστιες λακουβες που ειχανε ριξει μεσα τελαρα παλετες κλοναρια και οτι μπορει να φανταστει κανεις για να βλεπεθν οτι κατι συμβενει μη πεσει κανεις μεσα.
σε μερικα σιμεια ο δρομος ειχε φυγη στην χαραδρα και περνουσες πανω απο τα χωματα που ειχαν πεσει απο την πλαγια.
φτανοντας μετα απο πολυ ωρα στην χιλιαδου καθησαμε το <<ξυλινο>> για καφε.
την ησυχια την διεκοπτε το κυμα που εσκαγε και τα βοτσαλα που κατρακιλουσαν ρυθμικα. οχι οτι μας χαλαγε, το αντιθετο μαλιστα. ειχε ηλιο και ελαφρο αερακι. η μυρουδια της θαλασσας αλλα και των δεντρων ηταν απιστευτη, και δεν μας εκανε ορεξη να φυγουμε.
ψαξαμε για ταβερνα ανοικτη αλλα μας ειπαν οτι δεν εχουν ανοιξει ακομα, και δεν σκευτικαμε να παρουμε και κατι απο τον δρομο να κανουμε πικ νικ στην παραλια.
γυρισμος και απο την διασταυρωσι στην αρτακι μεχρι χαλκιδα τα αυοκιμητα που ερχοντουσαν προς αρτακι ηταν ακινητα. ενα απιστευτο μποτιλιαρισμα.
φτασαμε στην παλια γεφυρα και καθησαμε στο<< 7 μνημες >> για φαγητο.
με αριστα το 10 του δεινω 8. απο τα καλυτερα μαγαζια που εχω παει εδω και χρωνια να φαω στην επαρχεια. με χαλασε η τουαλετα που αν καποιος χριαστει να κανει την αναγκη του ειναι σε διμοσια θεα απο τους παρεβρισκομενους στον προθαλαμο μια που η γυαληνη πορτα εχει 2.5 ποντους κενο γυρο γυρο.

σε γενικες γραμμες η βολτα μας ηταν καλη . για καποιον με μηχανη εντουρο και προσεκτικη οδηγηση λογο του δρομου, το τοποιο θα τον αποζιμιωσει. για καποιον με στριτ μοτο αν εχει ευεστιτο πισινο θα βλαστιμισει και μπορει να γυρισει πισο. για καποιον σηδηροκολο απλα θα βλαστιμιση το κρατος για τους σκατοδρομους και θα συνεχισει.
Reply With Quote
Παλιό 23-04-2011, 19:00
siraxanz Ο/Η siraxanz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Argos-Argolidas
Μoto: r1200gsa '08, Cagiva elephant 750e '95
Προεπιλογή Απάντηση: και ξαφνικα .....χιλιαδου....

Ωραίος ο γιαγιά!
Πάλι τέτοιες εκδρομές να κάνεις.
Καλό Πάσχα
Reply With Quote
Παλιό 23-04-2011, 19:06
γιαγια αρκουδα Ο/Η γιαγια αρκουδα βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ν. φιλαδελφεια
Μoto: BMW K 1200 LT NEXUS 500 AX1 HONDA KABASAKI ZX636RR GSR600 SUZUKI

ευχαριστω φιλε καλο πασχα και σε εσενα.
σκευτωμαστε απο τωρα για την δευτερα του πασχα που να παμε.
θα το ποσταρο μηπως θελει να ερθει κανεις μαζι μας
Reply With Quote
Παλιό 23-04-2011, 21:06
J-P-HELLAS Ο/Η J-P-HELLAS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΑΧΑΡΝΕΣ
Μoto: HP2 ENDURO honda sh300

για φαγητο αλλη φορα, αξιζει να κατσεις στους στροπωνες,
οπως πας απο στενη, δεν θα στριψεις αριστερα προς παραλια, αλλα θα κανεις δεξια που ειναι ο δρομος σαν πεζοδρομος,
στα 30-50 μετρα υπαρχει μια ταβερνα που τα μαγειρευει ολα οπως ο καθενας στο σπιτι του, ολα τηγανισμενα με ελαιολαδο και οι μεριδες ειναι σπιτικες μεγαλες, οχι εστιατοριου, υλικα κυριως ντοπια και οχι κατεψυγμενα, και απο τιμες πολυ λογικες, οχι τουριστικες, (για τις υπολοιπες ταβερνες του χωριου δεν εχω γνωμη γιατι δεν τις εχω επισκεφτει ακομη, αλλα εν σχεση με την στενη, η μερα με την νυχτα και σε ποιοτητα και σε τιμες)
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο

Κανόνες καταχώρησης