|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!
ΕΝΑ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ !!!
ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΔΙΑΣΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ,ΨΕΜΑΤΑ,ΨΕΜΑΤΑ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ ΚΑΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ,ΠΡΟΔΩΤΕΣ,BILDERBERG,ΜΑΣΩΝΟΥΣ,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ....ΚΤΛ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΡΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΣΤΙΖΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΚΤΛ.(ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΑ Η ΜΙΚΡΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ) ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ(ΑΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΝ ΘΑ ΑΠΕΧΩ,ΑΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ...) ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΟΥ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΩ ΛΑΘΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΙΑ,ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!
Δεν μπορω να δω (θ ατο δω το βραδυ) τι εχει το βιντεο με την Ιστορια που εγραψε ο Καμμενος...
αλλα οπως και να εχει αν ειναι να μην ψηφισεις "μεγαλο" κομμα ή γεννοσημα αυτων (μιας και θα ειναι σαν να ψηφιζεις τα ιδια) τοτε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι πας να ψηφισεις ενα μικρο...ακυρο λευκο και αποχη απλα τους κανουν την χωριστρα...αυτο θελουν δλδ γιατι τα κομματοσκυλα τους θα πανε και θα τους ψηφισουν ο κοσμος να χαλασει... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Αν με την ψήφο η την αποχή μας τα 2 μεγάλα μνημονιακά κόματα πάρουν αθροιστικά πάνω από 50% ,τότε ο Ελληνικός Λαός έχει εγκρίνει τα μνημόνια και οτι αυτά σημαίνουν, οπότε "μόκο" από εκεί και πέρα ...
|
|
|||
|
|||
Όχι μόνο τα 2, αλλά και όσα ακόμη δεν διαφωνούν με τον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας... που μάλλον είναι αρκετά πάνω από 50% συνολικά!!!! Κοντός ψαλμός, αλληλούια...
|
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|