|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Διάρκεια Ζωής
Όταν αγόρασα το κρανος μου ο έμπορος μου είπε οτι πρεπει να το αλλαξω σε 5 χρόνια.εχει δίκαιο ή υπερβάλει;
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Διάρκεια Ζωής
Ο μέσος όρος ζωής ενός κράνους θεωρείται τα 5 έτη, διότι το κέλυφος αποτελείται από πλαστικό και το πλαστικό πολυμερίζεται με τα χρόνια. ο χρόνος ζωής εξαρτάται από την χρήση και την έκθεσή του στον ήλιο.
Για να γίνει πιο απλό και κατανοητό, πάρε παράδειγμα έναν πλαστικό κουβά, ο οποίος αλλιώνεται, αλλάζει το χρώμα του και τελικά χαλάει και σπάει... Σκέψου έναν ίδιο κουβά ο οποίος φυλάσσεται μέσα στο σπίτι, πόσο πιο αργά αλλιώνεται... |
|
|||
|
|||
μου άρεσε το παράδειγμα σου
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Άρα τελικό Συμπέρασμα.
Για να μην έχει το κράνος ημερομηνία λήξης μετά την αγορά του το αποθηκεύουμε σε κλειστό χώρο στην ντουλάπα μας. Να μια ωραία δικαιολογία στα Αστυνομικά όργανα για αύριο…………… |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα συνθετικα (polycarbonate, lexan κλπ) 5 χρονια, τα ακριβοτερα (carbon,kevlar κλπ) μεχρι 10 χρονια |
|
|||
|
|||
Ένα μεγαλο ευχαριστω σε όλους!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Οχι 10 αλλα 7 θαρρώ. Είναι και η μέγιστη διάρκεια ζωής που δίνει η SHOEI και η ARAI στα κράνη της.
|
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σκειτμπορτ... | XCHALLENGE | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 0 | 29-12-2011 15:20 |
φαρμακειο εχετε? | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 6 | 08-06-2011 14:26 |
νέα πνοή στο Λύκειο......... | gsmaniac | Ελλάδα | 4 | 22-03-2011 21:32 |
Εφημερευοντα Φαρμακεια | Panos_Gr | Υγεία | 5 | 14-10-2009 22:17 |
φαρμακειο | konstantinos | Διάφορα | 11 | 15-07-2009 18:37 |