|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Καγγελο δεξι adventure
Ζητείται κάγκελο δεξί απο adventure ΟΧΙ αυτό που είναι η εξάτμιση.....το ΑΛΛΟ....μαζί με το μπαράκι που ενώνει τα δυο κάγκελα στην πινακίδα πίσω και τις βίδες.........ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΑ????????
ΟΧΙ τσάμπα ....όχι σκουπίδια σε θάλασσες και ακτές....για ένα καλύτερο αύριο... Όποιος ενδιαφέρεται μέσα από αυτό το νήμα...αποκρύψεις ΔΕΝ θα απαντηθούν και θα τηρήσω σειρά προτεραιότητας...ΠΡΟΛΑΒΕΤΕΕΕΕΕΕ Αααα εγώ ζητάω.. ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.. |
|
|||
|
|||
Και μια φωτο απο το χηρο που ειναι μΑναχως ..... Sent from my Στρουγκα fon |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καγγελο δεξι adventure
Σου έφυγε στα βουνά Γιαννάκο....
|
|
|||
|
|||
Αφού δεν βάζεις βαλίτσες τι το θες;
Χρειάζεται στο... μαλακωμα της προβατινας; |
|
|||
|
|||
Με το καλο Γιαννη, αν δεν βρεις παρε 6001817 με 210 αυτοματο και μιλα με το Σπυρο...
2τμχ θελεις το δεξι καγκελο και την μπαρα συνδεσης Last edited by kwstas; 29-05-2013 at 14:37. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
....και καλα κρασσαα!!!
αμα βρεις ακρη.....σφυρα μου κλεφτικα! |
|
|||
|
|||
Εγω δεν ειχα θεμα Γιαννη εκτος αν δεν υπαρχει αυτο που ψαχνεις..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τριτη βδομαδα προσπαθω να βρω ακρη για δυο καγκελα Κωστα!
σημερα ειχα δε την τρομερη κ φοβερη απαντηση μετα απ το τριτο σημερινο τηλ (παρε με σε 10 να δω κ ξανα σε 10 να δω)... "εχω αρκετα εδω αλλα δεν ξερω ποιο ειναι 07 κ ποιο 08....δεν μπορω να σε βοηθησω φιλε σορρυ!" "ρε φιλε μου δηλαδη τι θα κανουμε τωρα?δεν θες να μου πουλησεις?" "τι να σου πω δεν μπορω να σε βοηθησω!...ξερεις εσυ να τα αναγνωρησεις ποια ειναι ποια?" "ναι ξερω!" "εεε ελα απο δω να τα δεις κ αμα σου κανουν τα παιρνεις" (στην αλλη ακρη της Αττικης ) ΟΚΚ!!! Last edited by giamil; 29-05-2013 at 15:01. |
|
|||
|
|||
Eχω την εντυπωση πως ειναι ολα ιδια οπως και οι βαλιτσες, εγω εχω 06 και τα καγκελα που πηρα με τις βαλιτσες ειναι απο 09, οπως και τα led φλας και στοπ.
|
|
|||
|
|||
|
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|