|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΣΧΕΔΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΝ 2010
Οπως λεει και ο τιτλος για ριχτε ρε παιδια τα σχεδια εστω και φανταστικα για τα ταξιδια που σκοπευετε να κανετε το νεο ετος, ετσι για να γουσταρουμε και να παιρνουμε και καμια ιδεα
ξεκιναω πρωτος 1)PITS αυτο σχεδιαζα αλλα μαλλον δε θα γινει λογω χρονου και χρηματων οποτε βλεπουμε ΣΚΩΤΙΑ!!! Last edited by PITS; 26-12-2009 at 00:34. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΣΧΕΔΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΝ 2010
ΜΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ.....
|
|
|||
|
|||
Αχ πηγα με το τρανσαλπακι μου εκει και ακομη βλεπω στον υπνο μου διαδρομες στα πυρυναια και στην ανδορρα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στο θέμα μας τώρα. Στο μυαλό μου είσαι? Λέω να ανέβω τέλος απριλίου αρχές μαίου, μια και είναι η εποχή με τις λιγότερες βροχές. Ουσιαστιά ο λογος που αγόρασα το GS είναι αυτό το ταξίδι. Αν μαζέψω τα λεφτα... Έμενα 5 χρόνια εκεί και την έχω γυρίσει όλη(με αυτοκινητο ). Αν θές info(διαδρομές κλπ) πες. |
|
|||
|
|||
Μια Αυστρία την έχω στην ψυχή μου .......
|
|
|||
|
|||
Κεντρικη Ευρωπη και ορεινα περασματα
|
|
|||
|
|||
Για φέτος να 'μαστε καλά πρώτον, προς Καπαδοκία μεριά έχει το πρόγραμμα...
Όποιες πληροφορίες δεκτές! |
|
|||
|
|||
εμεις ετοιμάζουμε ενα ταξιδάκι απο Ορεινη Ναυπακτια-Πινδος απο χωμα!!Ελπίζω οτι σε κανενα 2μηνο να εχουμε καταφέρει να το οργανώσουμε για να οργώσουμε!!!
|
|
|||
|
|||
Πάσχα στην Νοτιοανατολική Μεσόγειος ........ Συρία, Ιορδανία, Λίβανος και ίσως λίγο Αίγυπτο να δω έναν αγαπημένο μου συγγενή...
Πω!! 3 μήνες έμειναν μόνο!!!!! |
|
|||
|
|||
Πρώτα ο θεός να είμαστε καλά στην υγέια μας και εργασιακά....
To πλάνο για φέτος πειλαμβάνει επιλογή μεταξύ 3 ταξιδιωτικών....ακόμα ήμαστε σε σκέψεις που να πάμε!!! Το ένα περιλαμβάνει παράλια Αφρικής(με λίγο Σαχάρα) απο ιταλία-τυνησία και παράλια αφρικής! Το άλλο βαλκάνικές χώρες μέχρι ρουμανία!! Και το τελευταίο Τουρκία-Συρία-Ιορδανία-Λίβανος Αίγυπτος.... Όταν παρθεί η απόφαση θα ενημερώσω για να πάρω πάλι την πολύτιμη βοήθεια απο συμφοφουρίτες!!! Καλά μας όνειρα μέχρι τότε..! |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Moto GP 2010! | syan | Αγώνες | 6 | 21-11-2009 01:04 |
R 1200 GS/RT 2010 | Benjamako | Νέα μοντέλα BMW | 2 | 06-11-2009 18:11 |
GS ADV R1200 2010???? | mlock | Νέα μοντέλα BMW | 15 | 27-10-2009 20:35 |
CALENDAR 2010-BMW | S.T | Διάφορα | 13 | 16-08-2009 13:40 |