|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Νίκαια Λαρισας - το χωριο των αγροτικων μπλοκων!
Δειτε αυτο το link:
Google Maps Ειναι το χωριο Νικαια,κοντα στην Λαρισα. Ηταν ενα απο σημεια οπου μεχρι πριν απο λιγες μερες υπηρχε μπλοκο απο αγροτες. Προσπαθηστε να κανετε μερικα zoom στα σπιτια. Θα παρατηρησετε οτι αρκετα απο αυτα που βρισκονται μεσα στα χωραφια διαθετουν... πισινα!!! Μας δουλευουν κανονικα μου φαινεται. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νίκαια Λαρισας - το χωριο των αγροτικων μπλοκων!
Χλιδατοι...!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οταν ο Παγκαλος μιλουσε πριν μια εβδομαδα για τον χοντρουλη αγροτοσυνδικαλιστη με το μουσι που ειναι και αριστερος και περιδιαβαινει τα μπλοκα εδω και χρόνια αλλα και τα παραθυρα των καναλιων με το δηλωθεν εισοδημα του 2008 των 400,000ε(!!!) αστειευοτανε νομιζεις??? |
|
|||
|
|||
Απο καπου αλλου μου λενε οτι το χωριο Νικαια ειναι χωριο οπου χτιζουν οι οικονομιμενοι της Λαρισας και οτι αυτα τα σπιτια δεν ειναι των αγροτων.
Οκ, καποια δεν ειναι, αλλα σιγουρα μερικα απο αυτα ειναι. Και θα υπαρχουν και αλλα σ αλλα χωρια. |
|
|||
|
|||
Ελα,λιγα για το χωριο μου!!!
|
|
|||
|
|||
|
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σημαντικές ανακαλύψεις για το IQ των ζώων | skippybi | Ζώα | 6 | 06-04-2010 16:06 |
Τα ΠΑΝΤΑ για το live των U2 στην Αθήνα!!!!!!!!! | riko46 | Ελλάδα | 11 | 09-11-2009 23:17 |
Σκόπια...το εκλεκτό κράτος των ΗΠΑ | essel | Κόσμος | 6 | 17-09-2009 12:39 |
Βενετία-Μόναχο-Στρασβούργο-Παρίσι-Τουλούζη-Ανδόρα-Βαρκελώνη-Μοντπελιέ-Νίκαια-Μπολώνια | arisp | Ταξίδια στο εξωτερικό | 12 | 08-05-2009 19:27 |
Νεκρός αστυνομικός από πυρά ληστών στη Νίκαια | Arkas | Επικαιρότητα | 9 | 07-03-2009 21:54 |