|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!
καταρχην χαιρετω ολη την παρεα του forum.Ειμαι κατοχος ενος gs1200 07' και εχω ενα προβλημα τωρα που αρχισαν οι βροχες,κρατημα πισω ελαστικου μηδεν, γλιστραει ακομα και με 4 σχεση στο κιβωτιο!!! Υπαρχει περιπτωση να ειναι ρυθμιση της αναρτησης??Σε περιπτωση που χρειαζεται αλλαγη το ελαστικο βολευει καποιο βροχινο αν ναι ποιο και σε τι τιμη κυμαινεται,ή ισως υπαρχει καποιο normal ελαστικο που να μην γλιστραει τοσο? ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!!,
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!
|
|||
|
|||
ΟΥΑΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 16000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Τα έχεις αλλάξει, ή είναι "μαμά" ;;;;
|
|||
|
|||
Τα μαμα ειναι!Και αν δεν σου ειναι δυσκολο θα ηθελα μια μικρη βοηθεια οσον αφορα την επιλογη ελαστικου εχεις καποιο συγκεκριμενο υποψην σου?
|
|
||||
|
||||
Αν είναι τα "μαμά" - 2+ χρόνια
συν 16.000 km ..... Mην παραπονιέσαι καθόλου ..... Κλείσε ραντεβού, το συντομότερο ..... Όσο για την μάρκα/τύπο ..... οι απόψεις διίστανται .... Μάθε περισσότερα στο θέμα ή συμβουλέψου και τον έμπορο ....
|
|||
|
|||
Eυχαριστω λεοντοκαρδε με βοηθησες αρκετα!!! και συγχαρητηρια για την δουλεια που κανετε ολα τα παιδια στο forum!!!!Λοιπον πηρα ενα τηλ στην bmw και μου προτειναν τα exp ως παρα πολυ καλα!!! Μετα πηρα και στον κ. Περιστερα και μου προτεινε απο μονος του τα ιδια οποτε μαλλον παμε για EXP!!!!! Και παλι ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!!!!
Last edited by lostre7; 03-12-2009 at 12:56. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
με το καλό τα καινούρια πατούμενα και ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ!!! |
|
|||
|
|||
Αστραπη η εξυπηρετηση των μελων του φορουμ ετσι;
Αντε καλοφορετα λοιπον και καλοταξιδα !!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
και εγω τα exp εβαλα και ειναι καλα!!αυτοι που τα πιεζουν και εχουν βαλει και ενα λαστιχο παραπανω αυτοι ειναι οι καλυτερη να σου πουν τι να βαλεις!παντως ειναι και γ... τα site σε παιδια και σε ενημερωση!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
TOURIST INFORMATION ΠΑΡΑΚΑΛΩ | bald-t | Info για Ηπειρωτική Ελλάδα | 5 | 26-11-2009 16:23 |
ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ... | skippybi | Χρήσιμα | 5 | 17-09-2009 01:36 |
ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΛΗΣΑΝΕ.... | zitsos | Περιβάλλον | 3 | 25-04-2009 14:10 |
ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ | KostasGS | Αυτοκίνητο | 4 | 20-12-2008 14:08 |