|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μπορώ?
|
|
|||
|
|||
Φίλε Σάκη,
επίτρεψέ μου, να σου διηγηθώ ένα πραγματικό περιστατικό: Στα μέσα Οκτωβρίου, η παρέα μας είχε οργανώσει εκδρομή στα Καλάβρυτα! (Όλη η εκδρομή, εδώ!) Από μια απλή ανάγνωση, θα διαπιστώσεις πως όπως και σε όλες τις άλλες εκδρομές μας, έτσι και σ΄αυτήν, συμμετείχαν φίλοι με κάθε είδους μηχανή. Στην επιστροφή, σταματήσαμε κάποια παιδιά για ένα γρήγορο καφεδάκι στον δρόμο. Και τότε, ο καλός φίλος Κώστας (Kwstas kef), μας είπε το εξής αμίμητο: "Βρε παιδιά, μήπως εσάς τους 1200άρηδες, σας κούρασα με το 800άρι μου;" Η πλάκα είναι πως ο Κώστας ήταν "δικάβαλος" πάνω στο θηριάκι του κι΄εγώ μονός πάνω στο Adve. Και δεν μπορούσα να τον προλάβω στον δρόμο έτσι σφαιράτα που πήγαινε... Πάνω απ΄όλα λοιπόν φίλε Σάκη, μετράει η καλή παρέα. Καλωσόρισες στην δικιά μας παρέα κι΄έλα να γράψουμε μαζί διαδικτυακά και ασφάλτινα χιλιόμετρα. Καλή Πρωτοχρονιά! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παντού θα τους προλάβεις εκτός από το φαί! Τα επικίνδυνα είναι τα ταβερνοχιλιόμετρα που γράφουν! Εχεις δεί πολλά GS-Pacman μαζί να τρώνε σουβλάκια? Υπολόγιζε οτι η στολή του πυροσβέστη δεν θα σου κάνει σε κανά εξάμηνο! |
|
|||
|
|||
Γιατρέ μου είπες μεγάλη αλήθεια.. Πολύ φαγητό !!!!!
|
|
|||
|
|||
Eγώ στην θέση σου, δεν θα πήγαινα σε εκδρομές με αυτούς τους τύπους με τα bmw. Τους ελικοφόρους δηλ.
Καλά χιλιόμετρα να έχεις. |
|
|||
|
|||
Ε ρε τι γίνεται...Εσείς είστε τρελοκομεία!!! Βύρα τις 'Αγγυρες...ΓΟΥΣΤΑΡΩ
|
|
|