|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
΄΄ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ΄΄
Το μικρό κοριτσάκι ρωτάει τη μητέρα της:
- Πως εμφανίστηκε η ανθρώπινη φυλή; Η μητέρα της απάντησε: - Ο Θεός έφτιαξε τον Αδάμ και την Εύα, εκείνοι έκαναν παιδιά, τα παιδιά τους έκαναν κι άλλα παιδιά, και έτσι συνεχίστηκε η δημιουργία του ανθρώπινου γένους. Δύο μέρες μετά το κοριτσάκι ρώτησε τον πατέρα της την ίδια ερώτηση. Ο πατέρας απάντησε: - Εκατομμύρια χρόνια πριν, υπήρχαν οι μαϊμούδες, από τις οποίες εξελίχτηκαν σιγά σιγά οι άνθρωποι. Το κοριτσάκι μπερδεμένο πάει στη μητέρα της: - Μαμά, πώς γίνεται εσύ να μου είπες ότι τους άνθρωπους τους δημιούργησε ο Θεός και ο μπαμπάς να μου είπε ότι οι άνθρωποι εξελίχτηκαν από τις μαϊμούδες; Και η μητέρα της απαντά: - Αγάπη μου, είναι πολύ απλό. Εγώ σου είπα για τη δική μου καταγωγή και ο μπαμπάς σου για τη δική του!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΄΄ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ΄΄
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ | KostasGS | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 21 | 06-07-2012 20:19 |
11 ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ..... | Alext | Χιούμορ | 7 | 15-11-2009 21:24 |
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ.... | georgekostas | Κόσμος | 23 | 12-11-2009 11:55 |
O ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ | MARK | Μου τη δίνει που ..... | 10 | 06-11-2009 13:55 |
ΑΤΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΕΠΟΧΗ!!! | Alext | Χιούμορ | 7 | 16-09-2009 01:42 |