|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σαββατο 23/1 στο δρομο με τις λασπες Part II
Απόσπασμα:
αυτο ο αντζεντης σου το ξερει?!?!?!? |
|
|||
|
|||
αυτος το κανονισε ρε φιλε |
|
|||
|
|||
με εφτιαξες τωρα!
σε λιγο θα ακολουθω κι εγω![/QUOTE] Αντε Ντινό γιατί ο Τάκης δεν καταστρώνει σχέδια γιατί δεν έχεις ετοιμαστεί ακόμα για να μπορέσει να βρεί το σωσία που θα σε ντουμπλάρει. |
|
|||
|
|||
Αντε Ντινό γιατί ο Τάκης δεν καταστρώνει σχέδια γιατί δεν έχεις ετοιμαστεί ακόμα για να μπορέσει να βρεί το σωσία που θα σε ντουμπλάρει.[/QUOTE]
τον εχω ετοιμο!!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
γελα εσυ φιλαρακι και οταν παμε καμια βολτουλα θα φερω σιδεροπριονο μονο για σενα!
ξερεις εσυ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
πεστα ρε Κωστα
|
|
|||
|
|||
ουφφφ...ζήλεψα πολύ.είδα και τα βιντεο.ουυυυυυφφφφφφφ(βαρύ ξεφύσημα είναι αυτό και βαριανάσεμα...)
Και γω θέλωωωωω... Χάρηκα που περάσατε τέλεια και γίνατε καλή παρέα.Μου έχει τύχει στο βουνό,σε <παρέα>,τύποι να περνάνε με άπειρα απο δεξιά απροειδοποίητα,και την ώρα κείνη να μαρσάρουν για να σκορπάνε χαλίκια στα μούτα των πίσω,μου έχει τύχει να παρατάνε άλλους χιλιόμετρα πίσω,χωρίς να ξέρουν αν κάποιος έπεσε η χάθηκε,η τύπος να προσθέτει λάδι στη μοτό και να πετάει το άδειο μπουκάλι σε φαράγγι στη βόρεια ευβοια,και διάφορα άλλα τέτοια χαζά. Παρόλα αυτά,έχω να πω οτι είναι εξαιρέσεις αυτά και οι περισσότεροι χωμάτινοι έχουν ομαδικο πνεύμα οχι γιατι έτσι επιβάλλεται,αλλά γιατί έτσι τους βγαίνει σαν αίσθηση της παρέας,ακόμη και σε εντελώς αγνωστους μεταξύ τους.Παράδειγμα,μου έχει τύχει,πρόσφατα κιόλας,να σταματάνε 10 ανθρωποι τη βόλτα τους και να πέφτουν 3-4 να αλλάξουν τα σκασμένα λάστιχα ενός που βλέπαν πρώτη φορά.Και με χαρά,γέλια και πειράγματα,σε ευγενικά πάντα πλαίσια. Δυστυχώς,και κείνο το σκ δεν κατάφερα να έρθω μαζί σας.Ειναι τέτοια η δουλειά που με αναγκάζει και κάποια σκ να δουλεύω και στα υπόλοιπα,να χωρέσω όλα τα υπόλοιπα που θέλω αλλά και πρέπει.Τι να πεις. Πάντως η βόλτα σας και η διαδρομή καθώς και η παρέα,πρέπει να ήταν πολύ όμορφη,με δόση περιπέτειας και λίγης ταλαιπωρίας απαραίτητης στο βουνό για να απολαύσεις μετά καλύτερα το ζεστό καφέ,τη μηλόπιτα,και τις στεγνές κάλτσες... Αντε να δούμε.Και στα δικά μας. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σαββατο 16/1 στο δρομο με τις λασπες!! | wet & dirty | Χωμάτινες εξορμήσεις | 143 | 17-01-2010 01:22 |
Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες 2010 (Trailer) | skippybi | Κινηματογράφος | 3 | 01-10-2009 03:24 |
Το βίντεο με τις 2.000.000 θεάσεις | Alext | Κόσμος | 7 | 29-09-2009 16:32 |
Formula BMW: O Γιώργος Κατσίνης δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο Spa! | riko46 | Αγώνες | 3 | 03-09-2009 14:18 |
Πρέπει να προσέχουμε με τις ..μπαλακλάβες.. | kostas_366 | Επικαιρότητα | 10 | 18-03-2009 19:42 |