|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Εντελώς τυχαία σήμερα βρήκα στο κατάστημα "ΑΚΤΙΝΙΟ" αυτές τις φωσφορίζουσες αντανακλαστικές ταινίες ασφαλείας οι οποίες: δένουν με velcro σε χέρια, πόδια κλπ, δέχονται μπαταριούλα και το κυριότερο πωλούνται για 3,00 € εκάστη.Πιστεύω ότι αξίζουν για μπουφάν, παντελόνια, βαλίτσες, κράνη.Ρίξτε μια ματιά:
http://i267.photobucket.com/albums/i...i/HPIM0184.jpg Εδώ χωρίς χρήση φλας Και εδώ με φλάς http://i267.photobucket.com/albums/i...i/HPIM0183.jpg |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Εφόσον είναι φωσφορίζουσες, η μπαταριούλα σε τί χρειάζεται;
|
|
||||
|
||||
.
.
|
|||
|
|||
Ίσως για όταν δεν υπάρχει φως να φωσφορίζουν και για να φαίνεται από μακριά πριν μπει στην εμβέλεια του φωτός......
|
|
|||
|
|||
Απ' ότι είδα μοντάροντας μία ταινία, έχει ένα τυποποιημένο κυκλωματάκι το οποίο μάλλον λειτουργεί πιεζοηλεκτρικά και πρέπει λογικά να παράγει φως κατά μήκος της ταινίας. Θα δοκιμάσω και θα σας μεταφέρω εικόνες και εντυπώσεις.
|
|
|||
|
|||
Εγώ πάντως βρήκα κάτι τέτοιο:
Δεν το έχω δοκιμάσει..αλλά νομίζω θα κάνει δουλεία. Πληροφορείες:www.eval.gr Βασ.Αλεξάνδρου 4, Περιστέρι(πλησίον μετρό),210-5782090 |
|
|||
|
|||
Το λοιπόν (όπως λένε και οι Χιώτες): ως ανακλαστική ταινία λειτουργεί εκπληκτικά εκπέμποντας έντονο πράσινο χρώμα. Ως παλλόμενο ηλεκτρικό σήμα εκπέμπει ερυθρό φώς το οποίο όμως διαχέεται πάνω στο φθορίζον ανακλαστικό.Ως εφαρμογή λόγω velcro είναι άψογο.Συμπέρασμα: ως ανακλαστικό αξίζει 100% ως παλλόμενο φώς όχι, υπάρχουν και καλύτερες λύσεις (βλ.cateye)
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Πάτρας 232 ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ 62 ΧΩΡΕΣ | skippybi | Κινηματογράφος | 3 | 16-09-2009 02:56 |