|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΑΓΟΦΡΑΓΜΟΣ
Απόσπασμα:
Δεν ειναι καθολου υποθετικη περιπτωση, αντιθετως ειναι πολυ πραγματικη!!! Εδω στην Ελλαδα ειναι λιγο σπανιο το φαινομενο, ειτε γιατι οι απο αθηνα και κατω δεν εχουμε τοσο χαμηλες θερμοκρασιες ειτε διοτι οι απο αθηνα και πανω τον χειμωνα κλειδψνουν τις μοτσυκλετες στα μαντριά τους!! Παντως συμβαινει!! Στην Ευρωπη ειναι γνωστο το φαινομενο σαν carb icing και οσοι κυκλοφορουν 12 μηνες τον χρόνο το εχουν βιωσει σε ολη του την εκταση!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το προβλημα το ειχα στο προηγουμενο Βαραντερο μου (ΜΚ1) και το εχω ακουσει απο 3 ακομα ατομα, κατοχους επισης Βαραντερο ΜΚ1. Οι περιπτωσεις που μου συναιβει χαρακτηριζονταν απο χαμηλη θερμοκρασία και πολυ υψηλή υγρασία - ουσιαστικα ομιχλη. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στη μοτοσυκλέτα τώρα, αν σου κάνει κανένα γκουχ γκουχ στην πορεία, λέμε ότι δεν έγινε και τίποτε. Παλαιότερα πιθανόν να είχε συμβεί σε κάποιους και όλοι το αποδίδαμε σε κάποιο "σκουπιδάκι" στο καύσιμο. Και τα παγάκια, σκουπιδάκια είναι! Στο αρχαίο καρπυρατεράτο μηχανάκι που έχω, το έχω διαπιστώσει κανα δυο φορές και μάλλον αυτό πρέπει να ήταν γιατί στα φίλτρα δεν έχω βρει ποτέ τίποτε, το ρεζερβουάρ μου λάμπει μέσα έξω και αυτό είναι σίγουρο! |
|
|||
|
|||
Φιλε gemara, στην δική μου περιπτωση ειχα μεχρι και σβησιμο κινητηρα....αλλα όπως ειπα την υγρασία την εκοβες με το μαχαιρι και η θερμοκρασία ήταν καπου στους 3-4 βαθμους.....Για να παω απο Ναυπλιο μέχρι Αιγιο, μου εβγαλε την πιστη.
|
|
|