|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Και η ΚΑΤΑΚΚΟΚΙΝΗ εδώ ....
Μετά την προτροπή φίλων...έπρεπε να είχα πολύ καιρό προχωρήσει σε αυτό το βήμα...
Αναφορικά....(μέσα από τις φωτό...) -Πώς ξεκίνησε η ιστορία..(Πρώτη φωτό! Μόλις μιάς ώρας μπέμπα...) -Πώς εξελίχθηκε..(Το πρώτο εγχείρημα...! Η πρώτη βιτρίνα...) -Πώς είναι σήμερα..(Η εξέλιξη... Υπάρχουν αρκετές αλλαγές εκτός από χρωματικές...) Για το αύριο βλέπουμε... Υ.Γ.:Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης... Την αφεντομουτσουνάρα μου δεν σας την δείχνω...γιατί δεν χωράει!!! Ξέρετε την...σημαδούρα!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τι λετε.....?
Απόσπασμα:
Βρε τρελέ την έχεις αλλάξει εντελώς...............όμως το αποτέλεσμα..:sm5::sm5: Παρατήρηση.....τη στιγμή που έβαλες το φτεράκι πίσω, πως και δεν έβγαλες το μαμίσιο??? |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Και η ΚΑΤΑΚΚΟΚΙΝΗ εδώ ....
....και απ' ότι φαίνεται ..... ΔΕΝ έχει τέλος ....
.
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τι λετε.....?
Απόσπασμα:
Εδώ θέλω μεγαλύτερο για τα απόνερα...και θα βγάλω και αυτό που έχει;;; Υ.Γ.: Δεν τα είπαμε και από κοντά... Να σου ζήσει το καινούριο mexicanaki φίλε μου!!! :sm4: Επιφυλάσσομαι... |
|
|||
|
|||
Φωτη ειναι τελεια
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Να ρωτήσω τι ομαδα είσαι ;;;;;;;;
|
|
|||
|
|||
Έλα να ετοιμαζόμαστε και για την βαλιτσούλα...
. |
|
|||
|
|||
Οι χουφτες πως σου ξεφυγαν ρε αλανι?????
|
|
|||
|
|||
Μην αποκαλύπτετε ρε σεις....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ξανά εδώ.. | portman | Καλώς ήλθατε | 33 | 17-12-2009 12:00 |
Και είναι | petkostas | Διάφορα | 10 | 07-10-2009 19:22 |
Και ο Φαίδωνας από εδώ !!!! | boxerakias57 | Καλώς ήλθατε | 27 | 21-07-2009 12:45 |
και εγώ εδώ... | MIKEVIII | Καλώς ήλθατε | 22 | 09-04-2009 02:49 |
Η κατακόκκινη είναι εδώ...!!! | epimelitisf | Καλώς ήλθατε | 22 | 16-01-2009 09:27 |