|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ερώτηση για πρόσθετους προβολείς σε GS1200R ????
Επειδή έχω ένα κόλλημα με τα αξεσουάρ της μπέμπας και θέλω να της βάλω τους πρόσθετους προβολείς της μαμάς, πιο καλό παιδί θα μπορούσε να μου στείλει μια φώτο κάτω από μπροστινό φτερό από GS '09 για να δούμε πως θα στηρίξουμε την βάση τους.
Ευχαριστώ και περιμένω την βοήθεια σας |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ερώτηση για πρόσθετους προβολείς σε GS1200R ????
Aν θες δώσε μερικά παραπάνω στοιχεία. Εχεις βάλει πάνω κάγκελα στη μηχανή σου και ζητάς να δεις που θα στηριχθούν τα προβολάκια ή δεν έχεις βάλει και θές να βρεις και βάσεις?
- Αν έχεις βάλεις κάγκελα είναι εύκολο να προσαρμόσεις τα προβολάκια σου, αν και εκεί θα χρειαστεί να κάνεις μικρομετατροπές. - Αν δεν έχεις βάλει κάγκελα θα πρέπει να προσαρμόσεις και βάσεις που συνήθως αναλαμβάνει κάποιος μαστορας να στις φτιάξει. Εγώ έβαλα τα προβολάκια στα κάγκελα Hebco Becker με βάσεις που χρειάστηκε να τις προσαρμόσω εγώ όπως θα δεις στις φωτογραφίες. [img=http://img706.imageshack.us/img706/2834/psk5553.th.jpg] |
|
|||
|
|||
ανέβασε αν θες καμμιά φωτο της μηχανής σου να δουμε τι χρειάζεσαι
Last edited by Carduelis; 04-02-2010 at 19:51. |
|
|||
|
|||
αν βαλεις της μαμας ειναι οτι πιο ευκολο να μπουνε.απλα τα παραγγελνεις και στα βαζει ο γιωργαρος.ξερεις ποιος.φωτογραφιες θα σου στειλω το βραδυ.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
.....ψάχνει γι' αυτά τα προβολάκια ..... .
|
|||
|
|||
[QUOTE=ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ;122475].....ψάχνει γι' αυτά τα προβολάκια .....
Νίκο καλημέρα και ευχαριστώ για την βοήθεια σου "right in time right in place" όπως λένε και οι φίλοι μας περιμένω και τις φώτος του Φάνη |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερώτηση για καθαρή moto.. | Ted | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 02-02-2010 13:26 |
SERVICE GS1200R MONT 07 ,60000 | gsmaniac | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 24-09-2009 16:48 |
Ερώτηση για ταξίδι. | mentorasou | Info ταξιδιών εξωτερικού | 5 | 03-09-2009 00:14 |
Xenon στους προβολείς! | Jefe | Διάφορα | 23 | 11-07-2009 13:04 |
Ερώτηση για ηχεία ( Μη με κράξετε όμως ) | AlexisK | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 34 | 20-04-2009 03:35 |