|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
''ΖΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ'' (Τρομερό ανέκδοτο)
Πεθαίνει ένας τυπάκος και πάει καρφί κόλαση...
Εκεί που καθότανε του λέει ο σατανάς "Ρε συ πολύ σκυθρωπός φαίνεσαι" Άπαντα ο τυπάκος εμβρόντητος "Ε όσο να ναι κόλαση - τι µε περιµένει.. αναθεωρώ τα λάθη που µε έφεραν εδώ..." Σατανάς - "Ίσως να µην είναι τόσο άσχηµα όσο νοµίζεις... - να σου πω καπνίζεις ?" Τύπος - "Ε Κανά πακετάκι τη µέρα το κάπνιζα.." Σατανάς - "Τις Δευτέρες έχουµε ηµέρα καπνίσµατος µε τα καλύτερα τσιγάρα από όλο τον κόσµο - για καρκίνο µη φοβάσαι , ήδη νεκρός είσαι" Ο τύπος ανασκουμπώνεται λίγο ανακουφισμένα... Σατανάς - "Πίνεις?" Τύπος - "Ε όλο και Κανά ουισκάκι χτύπαγα κάτω..." Σατανάς - "Τις Τρίτες είναι µέρα ποτού , µε τα καλύτερα και ποιο ακριβά ποτά του κόσμου. Για συκώτια µη φοβάσαι , νεκρός είσαι.." Ο τύπος παίρνει λίγο τα πάνω του πλέον !! Σατανάς - "Τζογάρεις ?" Τύπος - "Για να µαι ειλικρινής - μετανιώνω που άφησα την οικογένεια µου στο δρόμο, εξαιτίας του πάθους µου για το καζίνο , αλλά ναι τζογάριζα..." Σατανάς - "Τετάρτες στρώνουμε χαρτάκι και όσοι θέλουν µπαρµπουτάκι - και να χρεοκοπήσεις στα @@ σου..." Ο τύπος τώρα μέσα του λέει - ρε δεν είναι κι άσχημα , καλά που ήρ8α εδώ.. Σατανάς - "Κανά τσιγαριλίκι έκανες , πες αλήθεια?" Τύπος - "Ναι έπινα Κανά ζωνιανιό που και που..." Σατανάς - "Πέμπτες ημέρα ναρκωτικών , οι καλύτερες κόκες από Κολοµßία , τα πάντα.. και να εθιστεις τι σε νοιάζει. νεκρός είσαι." Ο τύπος πλέον είναι µε χαμόγελο πλατύ και στα όρια της ευτυχίας... Σατανάς - "Να σου πω , μεταξύ µας , τον έπαιρνες που και που από πίσω ??" Τύπος - "Α σατανά µου όλες τις αμαρτίες έχω κάνει , αλλά αυτό ΠΟΤΕ." Σατανάς - "Χµµµ...τότε οι Παρασκευές θα ναι ζόρικες.." ΄'' |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ''ΖΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ'' (Τρομερό ανέκδοτο)
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μεγαλη Παρασκευη
|
|
|||
|
|||
Jefe |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Παλιό αλλά και πολύ καλό!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες -ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 Οκτωβρίου | EOD-K9 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 79 | 24-10-2009 05:49 |
Επικαιρο ανέκδοτο | Alext | Ανέκδοτα | 7 | 07-09-2009 06:01 |
Πολυμετοχικό ανέκδοτο | Jefe | Ανέκδοτα | 11 | 11-06-2009 15:32 |
Όχι, δεν είναι το τελευταίο ρατσιστικό ανέκδοτο ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 4 | 21-02-2009 01:51 |