|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
"Κατασκοπία" μέσω κινητού τηλεφώνου !
Νέα υπηρεσία για το καλό των παιδιών μας
ή μια "νομιμοφανής" κατασκοπία ;;;;;; Μόλις ενεργοποιήσει το παιδί σας το κινητό του τηλέφωνο, μπορείτε να συνδεθείτε στο διαδικτυακό σας χώρο και να δείτε όλες τις επαφές του παιδιού σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να μιλήσετε με το παιδί σας και να εντοπίσετε που είναι. Από το κινητό σας φύλακα, θα μπορείτε να δείτε όλες τις ύποπτες δραστηριότητες του παιδιού, μαζί με το πλήρες περιεχόμενο (συμπεριλαμβανομένων των εικόνων). Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε εκθέσεις που πρέπει να παραδοθούν στις αρχές. Ας ελπίσουμε να χρησημοποιηθεί για ....... "καλό" .. Λεπτομέρειες ΕΔΩ .
|
|||
|
|||
Απάντηση: "Κατασκοπία" μέσω κινητού τηλεφώνου !
Απόσπασμα:
Στο χέρι μας είναι η επιλογή........ |
|
|||
|
|||
για το καλό μου... για το καλό μου... ως που δεν άντεξε στο τέλος το μυαλό μου...
|
|
|||
|
|||
Πολύ σωστά.
|
|
|||
|
|||
Συμφωνώ !!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Σαφώς και κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, αν όμως είσαι γονιός δεν σου ακούγεται άσχημα.
Αν όμως την υπηρεσία αυτή χωρίς να το ξέρεις τη χρησιμοποιήσει η γυναίκα σου, τότε.... |
|
|||
|
|||
Ο σκοπός είναι να έχω αναθρέψει το παιδί μου σωστά ώστε να μην χρειάζεται "σκύλο-φύλακα" . Να καταλαβαίνει μόνο του τις κακοτοπιές.Αν είναι να πρέπει να το ελέγχω για το κάθε βήμα του τότε "κλάψτα Χαράλαμπε". Απέτυχα ως γονιός. Περισσότερο χρήσιμο θα ήταν να βγάλουν ένα σύστημα εντοπισμού σε κανένα δακτυλιδάκι ή σκουλαρίκι που να μπορεί το ίδιο το παιδί να το ενεργοποιήσει σε περίπτωση που αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
...κι αυτό, σημαντικό ακούγεται !!!!
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"Βουτιά" στους ωκεανούς υπόσχεται το νέο Google Earth! | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 12-02-2009 17:51 |
Χωράφι με "χόρτο" εντοπίστηκε από το Google Earth | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 14 | 12-02-2009 12:19 |
Ένα βήμα πιο κοντά στην "αορατότητα" | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 10 | 19-01-2009 17:10 |
Σε δημοπρασία έβαλε την "παρθενιά της" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 23 | 17-01-2009 10:41 |
Κβαντική δύναμη που "νικά" τη βαρύτητα | skippybi | Επικαιρότητα | 4 | 09-01-2009 21:57 |