|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: "Το καλύτερο κορίτσι!" BMW R26
Γιώργο και εμένα μου αρέσει το κοκκινάκι....αλλά....περί ορέξεως , κολοκυθόπιτα.
|
|
|||
|
|||
Χαχα! Να σου πω Δημήτρη, το είχα σκεφτεί. Την απόφαση την έχω πάρει, αλλά θα το βάλω σε δημοσκόπηση όπως λες, καλό είναι να συμβουλευόμαστε και την γνώμη του κοινού καμια φορά!
|
|
|||
|
|||
μπραβο ρε φιλε.... κατι τυποι σαν εσενα δινουν ζωη και πνευμα σε εργαλεια σαν αυτο που εχουν γραψει τη δικια τους ιστορια!!!!! να την χαιρεσαι και να την κρατησεις ετσι ομορφη!!!!! θα με ενδιεφερε ισως μια τιμη αγορας αν δεν σου ειναι δυσκολο εστω και σε π.μ. ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΗ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!
|
|
|||
|
|||
Πανέμορφη η κυρία!Καλοτάξιδι!Βλέποντας την μαύρη καλλονή σου είναι πολύ τυχερή θα έλεγα η κοκκινούλα ,δείχνεις μερακλής και μπιτζάρης ιδιοκτήτης και είναι ωραίο τέτοιες μοτό να πηγαίνουν σε καλά χέρια!Να σαι καλά και να τις απολαμβάνεις φίλε.
|
|
|||
|
|||
Φιλε κουκλάρα η μηχανή να είσαι γερος να την χαίρεσαι και να την φροντίζεις. Η μηχανή μήπως ήταν της Αστυνομίας ? ρωτάω μιας και έχει το κουτάκι πάνω στο τεπόζιτο της μηχανής για να μπαίνει ο ασύρματος όπως και η δικια μου..... αν και πολύ νεότερο μοντέλο! Και μιας που λέτε για γνωστό μάστορα....ποιον εννοείτε? μιας και σκέφτομαι να κατεβάσω την Ursula στην Ελλάδα και θα χρειαστεί γενικό ρετουσάρισμα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λοιπόν, τα μονοκύλινδρα R25, R26 - εννοείται με χαρτιά και ίδιους αριθμούς πλαισίου κινητήρα - ξεκινάνε από 3.000€ σε ψιλοχάλια κατάσταση και ένα original σωστά ανακατασκευασμένο, χωρίς "μαϊμούδες" πάνω του, θα φτάσει τις 8.000. Αυτό που βλέπεις, ήταν στα 6. Απόσπασμα:
Ο μάστορας που πηγαίνω είναι αυτός που έφτιαξε αυτό εδώ. Του τηλεφωνείς και τον ρωτάς ότι θέλεις. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 21 | 14-02-2010 23:55 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
Το 5ο "Gay Pride" της Αθήνας στην Πλατεία Κλαυθμώνος. | Arkas | Επικαιρότητα | 23 | 15-06-2009 21:13 |
Το GS forum "στο περίπτερο 313" ....(έκθεση μοτοσικλέτας 2009) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 90 | 23-05-2009 20:39 |