|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Δίσκος σε 1150GSA?
Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός 1150GSA γιατί σε αρκετές αγγελίες με τη συγκεκριμένη ''κυρία'' και ειδικότερα σε μοντέλα '03-'04 οι ιδιοκτήτες έχουν αλλάξει τον δίσκο?
Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δίσκος σε 1150GSA?
...γιατι δεν ξερουν να την μεταχειριστουν την "κυρια"...την ταλαιπωρουν στην κινηση με το συμπλεκτη.....μαλλον
|
|
|||
|
|||
Μάλλον περιμένουν στο φανάρι με την πρώτη ''μέσα'' και πατημένο το συμπλέκτη.........
|
|
|||
|
|||
Στα GS "απαγορεύεται" δια ροπάλου να κρατάμε πατημένο τον συμπλέκτη εν στάση, η κίνηση μέσα στην Αθήνα ή και η λανθασμένη ρύθμιση της μανέτας του συμπλέκτη καταπονούν σφόδρα το σύστημα δίσκο-πλατώ και επιταχύνουν τη φθορά του.
Κατά την αγορά ενός μεταχειρισμένου GS προτείνω να ελέγχετε τις αποδείξεις αλλαγής του συγκεκριμένου ανταλλακτικού, τέτοια επισκευή σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο πρέπει να ξεπερνά τα 450 ευρώ... |
|
|||
|
|||
Βάλε κι'άλλο, βάλε κι'άλλο. Γύρω στα 650 βγήκε σε εμένα μαζί με τα παρελκόμενα.
Πάντως σε όλα στα 60.000 με 100.000, ανάλογα με τη χρήση, θέλει αλλαγή δισκο-πλατώ. |
|
|||
|
|||
Για να είμαι ειλικρινής και επειδή το έχω κάνει το "χειρουργείο" πριν μερικά χρόνια, θυμόμουν κάτι σε 550+ αλλά σκέφτηκα να μην είμαι ...υπερβολικός και δεν το ανέφερα...
|
|
|||
|
|||
EIΔΕΣ DIM?Η ΑΠΛΑ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ GS ΓΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ FORUM..
|
|
|||
|
|||
Πριν 8 μηνες περίπου κόστος 400 ευρω στο Γερακα, δισκο, πλατω, κυλινδρακι, ρουλμαν
|
|
|||
|
|||
O πατημένος συμπλέκτης, μειώνει την ζωή του δίσκο-πλατό. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στο αυτοκίνητο.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
1150gsa! | dim | Ζήτηση | 10 | 22-02-2010 20:06 |
Δίσκος ABS για 1150 | kostasvar | Ζήτηση | 0 | 16-01-2010 19:02 |
Δίσκος συμπλέκτη...πάάάάάάάάέι | amin | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 47 | 27-10-2009 15:11 |