|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ζητώ σωλήνες εξάτμισης R1200GS (aftermarket)
Απόσπασμα:
Φάνη το διάβασες αυτό ?????????
|
|
|||
|
|||
Σταυρο μονο acrapovic.τα υπολοιπα ειναι πολυυυυυυ πιο πισω!!
|
|
|||
|
|||
Εγω παντως παρόλη την συζητηση σας συνεχιζω να ζηταω λαιμους εξατμισης
|
|
|||
|
|||
εχω βαλει και εγω σωληνες της wunderlich με akrapovic εξατμιση απλα μετα δεν πας χωρις ταπα κανει χαμο την βγαζω μονο καμια φορα οταν βγαινω εκτος πολης αλλα ξυριζει χωρις ταπα....τωρα απο οσο εχω ακουσει οι σωληνες τις akrapovic δεν ειναι τοσο καλοι οσο αλλοι και ειναι και πανακριβοι.....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
την ακουω νομιζω . Με τους ελευθερους λαιμούς δλδ δεν παλευεται ο ηχος?? Και τωρα εχω δει μια διαφορα στην απόκριση του γκαζιου, δεν λες πως εγινε αεροπλάνο αλλα του δινει ενα ανοιγμα... Φαντάζομαι χωρις τον καταλύτη θα έχει διαφορα... |
|
|||
|
|||
αμα θες μπορουμε να κανονισουμε να βρεθουμε να την ακουσεις πως κανει....ναι γενικα κανει αρκετο θορυβο και καις και λιγο παραπανω.....γενικα εχω ακουσει οτι μονο με σκετο τελικο ισως να χανεις σε σχεση με την μαμα εξατμιση απλα κερδιζεις μονο αποκριση και θορυβο η σωστη δουλεια ειναι απο μπρος....η κανεις δουλεια η δε κανεις....απλα οι σωληνες ειναι λιγο ασχημοι και μοιαζουν σα να ειναι βρωμικοι δε ξερω αν θα επρεπε να ειναι ετσι....
Last edited by L3f; 03-03-2010 at 20:32. |
|
|||
|
|||
up
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ζητώ κάγκελα Hepco | siraxanz | Ζήτηση | 0 | 06-02-2010 19:17 |
Γυάλισμα Λαιμών εξάτμισης σε 12 λεπτά | angpass | Τεχνικά θέματα διάφορα | 20 | 13-12-2009 20:17 |
Aftermarket αξεσουάρ κόστος και απόδοση | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 28 | 21-09-2009 10:10 |
Οδηγός συστημάτων εξάτμισης | Tigas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 21 | 25-07-2009 14:51 |