|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: bmw neck brace
Δεν ειπα οτι δεν ειναι χρησιμο. Εγω εχω ενα και το φοραω οταν παω βουνο.
Τωρα για την ασφαλτο, τι να πω; |
|
|||
|
|||
γιατι?στην ασφαλτο δε χτυπας?
|
|
|||
|
|||
Χτυπαω αγαπητε μου, αλλα δεν μπορω και να ειμαι ντυμενος σαν ρομποκοκ.
Εχεις δει εσυ κανεναν να φοραει τετοιο πραγμα στην ασφαλτο; Εγω κανεναν. Ή ειμαστε ολοι τρελοι και θελουμε να σκοτωθουμε ή κατι αλλο συμβαινει. |
|
|||
|
|||
ntinopoule...sorry my friend για την ενοχληση και την ανασταση ενος παλιου thread αλλα τωρα τελευταια μου εχει γινει ολιγον εντονη ιδεα η αγορα ενος προστευτικου λαιμου (οταν μια κυριακατικη βολτα μπορει να σε βγαλει στα 500+μιλια...και οταν ο τοπικος αντιπροσωπος σου κανει μια καλη εκπτωση και ευκολια πληρωμης (οταν συνηθως ειναι cash και fix τιμη) ... αρχιζεις και το σκεφτεσαι..) προτιμω τα λεφτα για μια φωτογραφικη μηχανη να τα δωσω σε κατι που αν χρειαστει να με σωσει και να με βοηθησει να βγαλω και αλλες φωτο..
οποτε μετα την μακροσκελη εισαγωγη μου ..(ουτε ραδιο αρβυλα... να μην ημουν...) θα ηθελα να μου πεις εντυπωσεις απο το προστατευτικο....το φορας πανω απο τι μπουφαν?? μπορεις να μα δειξεις μερικες φωτο με το μπουφαν και το προστατευτικο?? σε ευχαριστω εκ των προτερων... |
|
|||
|
|||
Στελνω μια φωτογραφια. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την χρήση του με
δυσκολευει πολυ λιγο στις κινήσεις και μετα απο λιγη ωρα το ξεχναω τελειως. Επειδη πέφτω συχνά το χρησιμοποιώ πάντα στισ βόλτες στα βουνά. |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|