|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Agora bmw gs1200A 2008 ti na kano?
Είμαι κάτοχος ενός TDM900 2007 είμαι ευχαριστημένος μονο ότι δεν μου βγάζει κανένα πρόβλημα και είναι βασικό για μένα γιατί δεν έχω άλλο μεταφορικό μέσο. όλα τα αλλα είναι απλά μέτρια φρένα μέτρια κρατήματα μέτρια κάλυψη από αέρα ανύπαρκτη και πολλά αλλα. έκανα test drive για 35 λεπτά το bmw 1200 gsa του 2008 έπαθα πλακα με αυτή τι μηχανή όλα ήταν τέλεια και γι αυτό σκέφτομαι μετά το καλοκαίρι να αγοράσω μια μεταχειρισμένη του 2008. Βασικά σε αυτή την ιδέα την αλλάζω συνεχεια γιατί ακούω πως έχουν προβλήματα όπως σπασμένος άξονας βλάβη στο ABS εν ώρα κίνησης με αποτέλεσμα την πιθανότητα να τρακάρεις και ποιος ξέρει τι θα πάθεις, προβλήματα στον κινητήρα με υπερθέρμανση του ενός κυλίνδρου και πολλά αλλα. Θέλω ΒΟΗΘΕΙΑ, σας έχει βγάλει προβλήματα μέσα στα πρώτα 40000χλμ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ αν μπορείτε πείτε μου. Ευχαριστώ πολύ και καλές διαδρομές με τα εργαλεία.
Last edited by Arkas; 25-03-2010 at 22:39. Λόγος: Μετατροπή greeklish σε ελληνικά! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Agora bmw gs1200A 2008 ti na kano?
αν θες ξαναγράψτο στα Ελληνικός...
|
|
|||
|
|||
προφανώς το GS adv είναι ανώτερη μηχανή από το TDM,
κάνει όμως και τα διπλάσια λεφτά. Από την άλλη, το TDM είναι ένα απροβλημάτιστο μηχανάκι με χαμηλό κόστος συντήρησης. ένα μεταχειρισμένο bmw να γνωρίζεις ότι σε τυχόν βλάβη και σέρβις, θα πρέπει να μπορείς και να το υποστηρίξεις χρηματικά. επίσης ένα μοντέλο του 2008 σύντομα βγαίνει εκτός εγγύησης. |
|
|||
|
|||
Φιλαράκι απλά δεν έχουν μετρό συγκρίσεις όπως σου είπε και ο Λέανδρος
Αυτό που θα σου έλεγα είναι να αγοράσεις το μηχανάκι αρχές καλοκαιριού και όχι τέλος (την έπαθα και εγώ ) Το ίδιο καλό μηχανάκι είναι και το απλό GS ,και με λιγότερα χρήματα Μεταχειρισμένη ? για ρωτά για τα καινούρια χρηματοδοτικά προγράμματα !! Ασε που και μεταχειρισμένες θα βρεις πολλές ευκαιρίες Γράφε Ελληνικά είναι δύσκολο να διαβαστούν τα γκρικσι |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ενημερωτικα φιλε να ξερεις το tdm σε σχεση με την bmw se θεμα συντηρισης ειναι πιο ακριβω το tdm και το λεω εκ πειρας!!!τωρα σε θεμα ανταλλακτικων οκ η μπεμπες ειναι ακριβουτσικες!! |
|
|||
|
|||
Περιηγήσου λίγο στις σελίδες του forum μας
και θα σου λυθούν όλες οι απορίες! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εδώ λύνονται σε μας απορίες που έχουμε GS και έχουμε ασχοληθεί με το θέμα. |
|
|||
|
|||
ως παλαιοτερος κατοχος TDM900 και νεος κατοχος 1200gsa '08/05 μπορω να σου πω ενα....μπεμπα και μονο μπεμπα...την ερωτευεσαι με την πρωτη στιγμη...δεν μου εβγαλε κανενα προβλημα φτου-φτου και δεν θα σκεφτομουν καμμια στιγμη να την αλλαξω...ξανα κανε test drive και θα με θυμηθεις...
|
|
|||
|
|||
Φίλε σίγουρα την αξιοπιστία ενός Ιαπωνικού δεν θα την βρεις σε κανένα BMW και γενικότερα σε κανένα Ευρωπαικό.Την απόλυτη αίσθηση οδήγησης όμως όπως και ο ίδιος έγραψες είναι κάτι που το νιώθεις από την πρώτη κι όλας βόλτα.Αυτό είναι κάτι που θα σε κολλήσει και θα λατρέψεις αυτή τη μηχανή.Από κει και πέρα υπάρχουν GS εδώ με πάρα πολλά χιλιόμετρα απροβλημάτιστα και άλλα που έχουν παρουσιάσει βλάβες.Εύχομαι να είσαι στην κατηγορία των τυχερών ιδιοκτητών!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ανεμοθωρακας GS1200A απο MPF? | gkol | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 02-05-2010 20:04 |
Καλοκαίρι 2008 | Mexicanos | Ταξίδια στο εξωτερικό | 9 | 14-03-2010 23:18 |
Πωλείται ντεπόζιτο ADV 2008 | KOSTASB | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 24-02-2010 21:07 |
ΦΛΑΣ GS 2008 | FANISGS | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 3 | 17-10-2009 01:38 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ GSA 8/2008 | drdm12345 | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 53 | 06-10-2009 12:47 |