|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Λιγο Γέλιο
Μετά από πολλές ώρες εξαιρετικά εντατικού, ακροβατικού και ενθουσιώδους σεξ με μια ξανθιά, ο άντρας πηγαίνει στην
κουζίνα για να αναπληρώσει δυνάμεις. Βάζει ένα ποτήρι γάλα και πριν το πιει διαπιστώνει ότι το πέος του έχει κοκκινήσει, έχει ανάψει και τον τσούζει. Το βουτάει, λοιπόν, στο παγωμένο γάλα, όταν ξαφνικά μπαίνει η ξανθιά και αναφωνεί: - Α! Ωστε έτσι γίνεται! Και πάντα το 'χα απορία πώς ξαναγεμίζει! O Γιώργος και η Μαρία γνωρίζονται, ερωτεύονται και μετά την πρώτη φορά που κάνουν σεξ κάθονται ξαπλωμένοι και συζητάνε: Λέει ο Γιώργος: - Θα σε λέω Ευα! - Γιατί Ευα; - Γιατί είσαι η πρώτη μου! - Ωραία και εγώ τότε θα σε λέω Peugeot! - Γιατί Peugeot; - Γιατί είσαι ο 307ος! ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Ένας μπαμπάς μπαίνει στο φαρμακείο μαζί με τον 13χρονο γιο του. Ο γιος βλέπει τα κουτάκια των προφυλακτικών και ρωτάει: - Τι είναι αυτά, μπαμπά; Κι ο μπαμπάς, απαντάει ειλικρινά: - Αυτά, γιόκα μου, τα λένε προφυλακτικά. Οι άντρες τα χρησιμοποιούν για να κάνουν ασφαλές σεξ. - Ααα... Κατάλαβα! Μας έδειξαν και στο σχολείο, στο μάθημα της σεξουαλικής αγωγής. Μετά κοιτάει ένα πακέτο των 3 και ρωτάει: - Γιατί έχει μόνο 3 αυτό το πακέτο, μπαμπάκα; - Αυτό, αγόρι μου, είναι για τα παιδιά του γυμνασίου. Ένα για την Παρασκευή, ένα για το Σάββατο κι ένα για την Κυριακή. Τότε ο μικρός κοιτάει το άλλο πακέτο που έχει μέσα 6. - Κι αυτό, μπαμπά; Γιατί έχει 6 μέσα; - Αυτό είναι για τους φοιτητές, δύο για την Παρασκευή, δύο για το Σάββατο και δύο για την Κυριακή. Τότε ο μικρός βλέπει εκείνο το πακέτο που έχει μέσα 12. Και γεμάτος απορία ρωτάει: - Κι αυτό, μπαμπά, που έχει μέσα 12; Κι ο μπαμπάς, αναστενάζει και του εξηγεί: - Αυτά παιδί μου, είναι για παντρεμένους. Ένα τον Ιανουάριο, ένα τον Φεβρουάριο... ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Ένας άντρας ρωτά το γιατρό αν θα ζήσει μέχρι τα 100. Ο γιατρός τον ρωτά: - Πίνεις, καπνίζεις; - Όχι. - Ξενυχτάς, παίζεις χαρτιά; - Όχι βέβαια, ποτέ δεν έκανα κάτι τέτοιο μέχρι τώρα. - Οδηγείς επικίνδυνα, πας με άλλη γκόμενα κάθε βράδυ; - Όχι και ούτε πρόκειται. - Και τότε γιατί στο διάολο θες να ζήσεις τόσο πολύ;;; |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λιγο Γέλιο
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λιγο Γέλιο
|