|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νυχτερινη οδηγηση
Απόσπασμα:
μου ετηχαι να τα δοκημασω σε ταξηδη κε με ομηχλη προσοπηκα οταν ταξηδεβω τα εχω μαζημους |
|
|||
|
|||
ωπ,για πες περισσοτερα γι αυτα τα γυαλια...
|
|
|||
|
|||
μην νομηζεται οτι εναι κατι το ιδιετερο
ειναι κανονικα γιαλια οπος τα γιαλια ηλιου κε η τιμη του κημενεται στα ειδια επηπεδα ομος κανου την νυκτα μερα το ειδιο συμβενη κε στην ομιχλη χαρακτηριστικο να σας αναφερο πος το καλοκερι που περασε εκανα νυκτερηνο οδηγιμα με hp2 που δεν εχει καπια υδιετερα φοτα σε αγνοστο ορινο δρομο στη τουρκια (καραμανια)κε δεν δυσκολεφτηκα καθολου προσοπηκα θα τα συστινα σαν απαρετητα για καπιο που ταξυδεβη νυκτα οπος ειναι τα γιαλια ηλιου |
|
|||
|
|||
υπαρχει κανενα καταστημα για online παραγγελια?ελληνικο σαφως
|
|
|||
|
|||
Τα κίτρινα γυαλιά είναι σωτήρια για την νυχτερινή οδήγηση.
Προσωπικά, τα φοράω και μέσα στην πόλη τα καλοκαίρια όταν χρησιμοποιώ το jet κράνος. Δεν συνιστώ αγορά από internet γιατί είναι καλό να τα δοκιμάζει κανείς πριν τα αγοράσει. Παίζει ρόλο ο σκελετός αλλά κυρίως η ποιότητά τους. Όσες φορές έχω αγοράσει κίτρινα γυαλιά, τα έχω πρώτα δοκιμάσει σε ένα ημιφωτισμένο τμήμα του καταστήματος και μετά προχώρησα στην αγορά. Θα διαπιστώσετε μεγάλες διαφορές στην ποιότητα και κατ' επέκταση στην φωτεινότητα που προσφέρουν κατά την διάρκεια της νύχτας. Προσοχή: φορώντας κίτρινα γυαλιά κατά την νυχτερινή οδήγηση, κοιτώντας απευθείας τα φώτα των επερχομένων οχημάτων "τυφλώνεσαι"! |
|
|||
|
|||
Αυτο ειναι το θεμα,οτι αθελα το ματι παει στα φωτα σχεδον παντα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πέρα από την πλάκα, πρέπει να εξασκηθείς! |
|
|||
|
|||
[QUOTE=Arkas;157351]Να πας σε νευρολόγο...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
βρε λετε να παω σε νευρολογο?
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
video για ασφαλή οδηγηση | capo | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 6 | 10-05-2010 17:06 |
Αλκοολ και οδηγηση | wolferin | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 2 | 09-02-2010 11:50 |
Σωστη και ασφαλης οδηγηση στην πολη. © | ALX | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 23 | 03-01-2010 15:31 |
Οι κινδυνοι και οι παγιδες στην εκτος πολης οδηγηση. | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 15 | 28-07-2009 13:56 |
Οι κινδυνοι και οι παγιδες στην εκτος πολης οδηγηση. | Kolokas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 14-02-2009 08:24 |