|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΤΣΑΝΤΑ ΣΕ TOP CASE BMW
Θέλω να τοποθετήσω μία τσάντα πάνω στο top case bmw που έχω στην F650GS TWIN που έχω.Μήπως ξέρει κανείς τι βάρος επιτρέπεται να σηκώνει η βάση του top case?
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΣΑΝΤΑ ΣΕ TOP CASE BMW
Δεν γράφει από τη μέσα πλευρά του top case?
|
|
|||
|
|||
στο manual γράφει ωφέλιμο φορτίο top case 5 κιλά.Δεν ξεκαθαρίζει όμως το συνολικό βάρος που μπορεί να δεχτεί η σχάρα.Kάπου αλλού γράφει επιτρεπόμενο φορτίο πίσω σάκου μεγιστο 1,5 κιλά .Δηλ.ένα μπουκαλι νερού1,5 λίτρο?Για τον σάκο πιθανόν να μην υπολογίζει ότι μπήκε σχάρα για top case.Μπέρδεμα.
|
|
|||
|
|||
γνωμη μου ειναι να μην το φορτωσεις πολυ πισω γιατι αλλαζει ολη η αεροδυναμικη της μοτοσυκλετας και σε περιπτωσης αερα θα εχεις προβλημα λογω βαρους στην ουρα...
καλυτερα θα ηταν ενα tank bag.... |
|
|||
|
|||
Φουλ γέμισμα του top case > 5 κιλά, σάκος δεμένος πάνω στο topcase με αντίστοιχο βάρος, 2 άτομα, tankbag, έκανα άνετα ταξιδάκι
|
|
|||
|
|||
Πάρε δύο όμοιους μικρούς σάκους κατα προτίμηση τετραγωνισμένους (έχουν μικρό ύψος), ένωσε τους υμάντες τους και έχεις αυτοσχέδια σαμάρια με μικρό κόστος και χωρίς προβλημα βάρους. Το είχα κάνει και δεν είχα πρόβλημα.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
TOP CASE 1150GS | commander | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 3 | 11-05-2010 16:46 |
BMW case | vpentza | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 17 | 02-12-2009 11:14 |
top case 1200 gs | ntinopoulos | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 22 | 28-11-2009 19:11 |
Top case nonfango | kostasvar | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 12 | 26-11-2009 23:30 |