|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η επιρροή του συνεπιβάτη!!!!!!!!!!!
:sm5:
|
|
|||
|
|||
Πολυ καλο ποστ διαφωνω ομως με το Νο 6 αν προκειτε για γυναικα γιατι απλα δεν μπορω να φανταστω πως η μεση γυναικα με υψος κοντα στο 1,70m θα καταφερει να ανεβει στην πισω σελα ενος GSA χωρις να πατησει στα μαρσπιε.(οι αποφοιτες γυμναστικης ακαδημιας υποθετω εξαιρουνται)!!
|
|
|||
|
|||
Πάνω που χάρηκα με το Νο2μου το χάλασες με το Νο4
Τελικά να με παίρνουν αγκαλίτσα τα κοριτσάκια? |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
...αν ο/η συνοδηγός είναι κολλημένος/η στη πλάτη μου πώς αποφεύγουμε αυτές τις ενοχλητικές κεφαλιές από κράνος σε κράνος ??????
|
|
|||
|
|||
μεγαααααααααλη υποθεση αυτο παιδια.....καιμενο μου κρανος
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πολύ απλό!κολλάς με βενζινόκολα ένα μεγάλο κομμάτι σφουγγάρι στο πίσω μέρος του κράνους...ή φελιζόλ ή αυτό το στοπ που βάζουν στις πόρτες πολύ καλό πόστ αν και ευτυχώς,η γυναίκα είναι τσιροπούλι και σε βαθμό που μερικές φορές ψάχνω να βρω αν είναι από πίσω.είναι και μεγάλη η σέλα του σπριντ και σκέφτομαι να την δέσω με ιμάντα ή κανένα χταπόδι έχω φάει βέβαια την φρίκη του "φορτωμένου συνεπιβάτη"λες και οδηγάς μπουλντόζα |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η επιστολή του Π. Κατσιμίχα στο 7 για τις δηλώσεις του Μ. Χατζηγιάννη | HAWK_46 | Επικαιρότητα | 10 | 01-06-2010 17:41 |
To Λεξικό της Κρίσης του Αρκά (όχι του δικού μας του άλλου) | frits | Χιούμορ | 2 | 24-04-2010 07:38 |
Αϊτή: Θύμα του σεισμού επιβιώνει με τη βοήθεια του iPhone | syan | Επικαιρότητα | 4 | 26-01-2010 13:30 |
Συνάντηση του ψηλότερου & του κοντύτερου άνδρα του κόσμου ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κόσμος | 5 | 18-01-2010 11:19 |
Τo σεξουαλικό σχόλιο στο blog του κόστισε τη δουλειά του | Alext | Κόσμος | 6 | 23-11-2009 19:53 |