GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> ΑΝΑΒΑΤΗΣ > Γενικά - Αναβάτης

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 10-06-2010, 11:58
Kimwnas Ο/Η Kimwnas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Athina
Προεπιλογή Απάντηση: Ενα καλοκαιρι χωρις ταξιδι - Απολογισμός

Ηλία δεν σε φοβάμαι, ξέρω ότι θα την βρείς την άκρη, γιατί έχεις αποφασιστικότητα και το έχεις αποδείξει...

Όσο για τα ταξίδια που λέτε έτσι ακριβώς είναι... όχι τόσο απο την μεριά των διακοπών όσο απο την μεριά της εξερεύνησης του εαυτού μας - και πιστεύω ότι το ταξίδι με μηχανή (ειδικά μόνος) το κάνει αυτό (να βάλουμε και λίγο απο "Ζεν και η Τέχνη της Μοτοσυκλέτας" στο μείγμα). Το σίγουρο είναι πως όσο έχουμε τα κουράγια πρέπει να αρπάζουμε την πρώτη ευκαιρία...
Και εγώ θυμάμαι ότι με λέγανε τρελό όταν το Σεπτέμβρη του '99 ξεκίναγα με ένα FZR1000 (μοντέλο '87) που είχε τα άπειρα προβλήματα και μόλις με έιχε αφήσει στην πανελλήνια της Αλεξανδρούπολης 2 μηνες πρίν απο ψυγείο, συμπλέκτη και ηλεκτρικά, να πάω μόνος απο Ελλάδα βόρεια Σκωτία... Το έκανα όμως σε πείσμα όλων (κρατώντας την εύλογη αμφιβολία αν θα αντέξει η μηχανή για τον ευατό μου) και έχω να το θυμάμαι!!! απο τις καλύτερες εμπειρίες που είχα σε μηχανή...

Και να συμπληρώσω εδώ ότι η έννοια "ταξίδι" έχει διαφορετική σημασία και ορισμό για τον καθένα μας, άλλος να πάει στην άκρη της γης κι άλλος στον διπλανό νομό, και οι δύο όμως μπορεί να κερδίσουν σημαντικά πράγματα απο την δικιά τους εμπειρία...
Reply With Quote
Παλιό 10-06-2010, 12:11
emix Ο/Η emix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: ΚΤΜ 950 Super Enduro

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Kimwnas Εμφάνιση μηνυμάτων

Και να συμπληρώσω εδώ ότι η έννοια "ταξίδι" έχει διαφορετική σημασία και ορισμό για τον καθένα μας, άλλος να πάει στην άκρη της γης κι άλλος στον διπλανό νομό, και οι δύο όμως μπορεί να κερδίσουν σημαντικά πράγματα απο την δικιά τους εμπειρία...

Κιμωνα εισαι πολυ σωστος. Εγω απλα θα αναφερω την φραση που μου ειχε πει ο Κωστας Μητσακης, ο οποιος με την γυναικα του την Ολγα Παπαδογιαννη εχουν γυρισει τον κοσμο ολο, οταν του ειχα πει οτι και γω θελω να κανω τον γυρο του κοσμου αλλα δεν μπορω: "Για τον καθενα μας, το καθε ταξιδι που κανει, μικρο ή μεγαλο, ειναι ενας γυρος του κοσμου"!
Reply With Quote
Παλιό 10-06-2010, 16:51
man gs Ο/Η man gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: kavala
Μoto: bmw f800gs

και εγω μολις πηρα φορα 2 χρονιες στις αλπεις μας κοψαν τα φτερα αλλα θα γυρισει ξανα ο τροχος και η βουλγαρια για κανενα 4ημερο και καλη και φτηνη ειναι κουραγιο παληκαρια
Reply With Quote
Παλιό 10-06-2010, 20:25
tsak8 Ο/Η tsak8 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS '05

Εμένα 1 απο τα καλά που μου έκανε το εξωτερικό ήταν ότι είδα ανθρωπους 60+ να ταξιδεύουν με την μοτό τους,όποια και αν ήταν αυτή, και να μου επεκτείνουν τον χρονικό ορίζοντα μοτοζωής..
Επίσης δεν θα ξεχάσω εναν 78χρονο Ιταλό, πρωί σε μια πόλη της Φιλανδίας,νομίζω Sudynksvala, να βρίζω εγώ για την 6η συνεχόμενη ημέρα βροχής και αυτός να με καμαρώνει που φορτώνω
Πήγαινε και αυτός στο Βόρειο Ακρωτήρι,με αυτοκίνητο όμως.
Ηταν το όνειρό του να το κάνει με μηχανή αλλά είπε να το προσπαθήσει έστω και έτσι!!
Η χειρότερη ταλαιπωρία ,μου φαινόταν ευχή Θεού μετά απο αυτό..
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης