|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κοροιδία τα διόδια Κορίνθου-Πατρών
Απόσπασμα:
πιστευω ο υπευθυνος να τον μπαναρει....
οχι αλλο καρβουνο........ |
|
|||
|
|||
όχι ρε γμτ!
πέρασαν 8 ώρες απο το τελευταίο ποστ και ακόμη τίποτα! τζάμπα πήγα να πιάσω τα ποπκόρν |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Εννοειτε καποιον γνωστό........''κατα συνειδηση αντιρρησια''?????!!! Αν αυτον εννοειτε μου ειπε να σας πω οτι τσάμπα αγοραζετε ποπ κορν!! Οτι ειχε να πει το εχει πει, τα μπουγιουρντια δεν θα αργησουν να στέλνονται!! Κατσε να βγει η αποφαση για τον οδηγο που δεν πληρωσε και του υπεβληθη η μυνηση απο την διαχειρηστρια των διοδιων εταιρεια και μετα ας βαλουν φτερα στα ποδια τους οι μεχρι τοτε μη πληρωνοντες!!!! Το αποφθευγμα ''στην ελλαδα ζουμε'' μάλλον μας τελειωσε μου ειπε να σας πω!!! |
|
|||
|
|||
Καλημέρα. Δεν μου είναι έυκολο να γράφω στο site
διότι πολλές φορές ξεχνώ τα μάτια μου και με το τυφλό σύστημα δεν τα πάω καθόλου καλά.. Προσωπικά κάνω την διαδρομή κάθε μήνα. Στα διόδια να κάνεις στο σημείο της μπάρας λίγο δεξιά και περνάς άνετα χωρίς να πληρώσεις.Η τροχαία δεν επεμβαίνει διότι η είσπραξη είναι παράνομη..Εάν έχεις κάποιο πρόβλημα λόγω του ότι μπορεί να υπάρχει υπάλληλπος στο σημείο δεν δίνεις κανένα στοιχείο προσωπικό σου. Μπορεί να γράψει τον αριθμό κυκλοφορίας αλά δεν έχει την δυνατότητα να σε εγκαλέσει να πληρώσεις διότι δεν έχει την δυνατότητα με το νόμο..Ούτε μπορεί να το διαβιβάσει σε δημόσιο ταμείο επιδή η είσπραξη είναι παράνομη.. Άρα κακός πληρώνεις..Άστους να κόψουνε το λαιμό τους..Εάν μπορείτε γνωστοποιήστε το σε όλους να μην Πληρ΄ςσει κανείς μας.. Συγνήμη εάν έχω λάθη....Καλημέρα σας... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ΗΑWK46 ??? ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ???
ΛΙΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ....ΠΟΥ ΠΑΜΕ????ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ...ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΤΥΦΛΟ. ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ο "γνωστός" αντιρρησίας είχε ποστάρει αναρίθμητα posts περί της υποχρεώσεώς μας να καταβάλλουμε κανονικά το αντίτιμο των διοδίων. Άλλοι πάλι, ήταν και φαντάζομαι εξακολουθούν να είναι, πολέμιοι του να πληρώνουμε διόδια. Αν έχεις λίγο κέφι, ανάτρεξε σε παλαιότερα posts και θα καταλάβεις τί εννοώ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόσκληση παρουσίασης βιβλίου για τα 100 χρόνια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών | skippybi | Πολιτισμός | 3 | 11-01-2010 21:35 |
Αυξάνονται τα διόδια στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου | gsmaniac | Ελλάδα | 2 | 30-12-2009 01:12 |
Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών !!!!!!!!!! | riko46 | Χρήσιμα | 4 | 10-10-2009 23:59 |
...Απατεώνας εκ Πατρών | droggitiszak | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 23 | 04-05-2009 00:58 |
Για τα διόδια | arisxios | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 18-01-2009 21:07 |