|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
μπριzακι αναπτηρας αυτοκινητου.
Πρόσφατα αγόρασα ένα μπριζακι αναπτήρα αυτοκινητου μέγεθος για να μπορώ να φορτίζω το gps κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Το μπριζακι έρχεται με δυο τρόπους τοποθετisis. Η μια είναι να μπει με ένα universal bracket πάνω στο tipmoni. Το οποιο είναι μια γρηγορη και φτηνή λύση η οποια δεν μου αρέσει μιας και θα φαίνονται άσχημα τα καλώδια. Η άλλη είναι να βιδωθεί σε κάποιο από τα panels της μηχανής. Προτιμώ την δεύτερη λύση μιας και είναι πιο μόνιμη και φαίνεται και πιο όμορφα. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι που προτείνεται ακριβώς να μπει αν το έχει βάλει κάποιος αν μπορεί να βάλει και φωτογραφίες θα ήταν καλύτερα. Ευχαριστώ. η μηχανή είναι 1150gs
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: μπριzακι αναπτηρας αυτοκινητου.
Στα 1200, υπάρχει ειδική θέση ....
Στα 1150 ... sorry .....
|
|||
|
|||
βαλε καμια φωτο να το δουμε!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Στην ιδια θέση που μπαίνει στο 1150, μπαίνει και στο 1200. Έχω βάλει 2 (αριστερά - δεξιά).
|
|
|||
|
|||
Έχεις μήπως καμια φωτό ?
|
|
|||
|
|||
Παιδιά αυτό το έχει βάλει και σε 1150 gs ένας φίλος όπως βλέπετε τα όργανα,στα δεξιά με μία βιδούλα και του έχει έρθει πρόσωπο με την νοητή ευθεία από την δεξιά άκρη.
|
|
|||
|
|||
Τρυπανάκι, dremalακι, υπομονή και πολύ προσοχή....
Καλή τύχη... |
|
|||
|
|||
Thank you!
|
|
|||
|
|||
Εεεεεεεεεεεεδώ λοιπόν το έχει βάλει ένας φίλος !!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
tibo A4050 μαζι με βαση αυτοκινητου | L3f | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 10 | 24-04-2010 09:14 |
site για πωληση αυτοκινητου | Dionisis | Γενικά - Αναβάτης | 9 | 03-09-2009 17:12 |
Υπολογίστε την αξία του μεταχειρισμενου σας αυτοκινητου | skippybi | Αυτοκίνητο | 8 | 14-05-2009 20:05 |