|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: αντιμετώπιση προβλημάτων..
Ρε σείς, καλά δεν έχετε support vehicle μαζί σας???? Που πάτε ρε!!!!!
Αντί να μαθαίνετε απο τον Ewan και τον Charlie.... |
|
|||
|
|||
Με μοτοσυκλέτα θέλει το παλληκάρι να πάει διακοπές Ναπο...όχι με ραπτομηχανή
|
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ… αχρείαστα όλα, αλλά
όπως λέει ο λαός .. των φρόνιμων τα παιδία πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.. .. ένα ρελεδάκι και ένα φίλτρο βενζίνης μάλλον θα τα τσιμπήσω. Μένει να δω πως τα αλλάζουν και τις τιμές τους (εάν έχει κάποιος καμιά άποψη .. καλοδεχούμενη). Τέλος θα ήθελα να πω ότι προσωπικά θεωρώ το μηχανάκι μας άψογο (ασφάλεια, άνεση, οδική συμπεριφορά) και δεν αλλάζω γνώμη ακόμα και αν άλλαξα δίσκο συμπλέκτη στα 16000 χλμ (και είδα το μηχανάκι 2 κομμάτια) και έγιναν και 2 ανακλήσεις! είναι όπως σου κάτσει! Έχω όμως να πω το εξής: έχω πάει στο μάστορα 6-7 φορές και κάθε φορά βρίσκω κατόχους R1200GS που είτε έρχονται να λύσουν κάποιο πρόβλημα που δεν λύθηκε πριν ή που δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί !! Τυχαίο? μπορεί και να είναι φυσιολογικό, αλλά βλέπεις τον εκνευρισμό και σου δημιουργείται μια αβεβαιότητα!!!! έχουμε το νού μας πάντα ...καλές βόλτες σ' ολους! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
+1200........
|
|
|||
|
|||
Φίλε μου έχω πάει πολλά ταξίδια (μετο R12GS) και ουδέποτε αντιμετώπισα πρόβλημα. Αλλά και αν σου τύχει κάτι τότε ένα τηλέφωνο στο BMW mobile και όλα Οκ, λεφτά να χεις (μια καρτούλα) μαζί σου και τίποτα άλλο.
Για το ρελέ φτιάξε ένα καλώδιο (υπάρχει σχετικό post) γιατί είναι αρκετά ακριβό για να το αγοράσεις έτσι, μη σου τύχει... Πάρε μερικά εργαλεία (υπάρχει σχετικό post) και ένα σετ επισκευής ελαστικών όπως θακανες για κάθε μοτό μήπως χρειαστούν για κάτι απλό και τέλος... καλό ταξίδι. BMW 12GS βλέπεις αρκετά με προβλήματα για τον απλό λόγο ότι έχουν πουληθεί πααααρα πολλά, άρα στατιστικά θα υπάρχουν και προβληματα (και άτυχοι).... Καλό ταξίδι με αισιοδοξία... μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση και να θυμάσαι ότι ταξίδι με μοτό έχει αρκετή δόση adventure.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αντε πηγαινε το ταξιδι σου και μην σκεπτεσαι τιποτε απο ολα οσα γραφονται! Οι πιθανοτητες να σου συμβει βλαβη ειναι οσες και να σε πατησει λεωφορειο στο πεζοδρομιο!!!!!! Υ.Γ. εχεις σκεφτει ποσες περισσόοτερες, απο μια βλαβη, ειναι οι πιθανοτητες να σου βγει αχρειος απο στοπ την ωρα που περνας εσυ???? καλο ταξιδι!!!!! Last edited by GeorgeP; 25-06-2010 at 13:04. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είναι θέμα καθαρά αν βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο η μισογεμάτο... Ασε που δεν έχω 1200.. Last edited by Capitain; 26-06-2010 at 02:21. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η Toyota ανακαλεί 34.000 οχήματα 4x4 σε όλο τον κόσμο λόγω προβλημάτων οδικής συμπερι | MARK | Αυτοκίνητο | 2 | 20-04-2010 21:05 |
Αλληλεγγύη για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης | MARK | Επικαιρότητα | 4 | 16-03-2010 21:39 |
Προτάσεις λύσεων... οικονομικών προβλημάτων!!!! | yannis | Χιούμορ | 9 | 05-10-2009 09:54 |