|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
2η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ GARMIN ZUMO 660!
Μετά από την προηγούμενη, πολύ επιτυχημένη Ομαδική Αγορά των GPS της Garmin, Zumo 660, προχωρούμε σε νέα Ομαδική! Το ποσόν παραμένει, ειδικά για το GS Forum και παρά την αύξηση του Φ.Π.Α. στα 510 Ευρώ!!! Για να συμμετάσχει κάποιος στην Ομαδική, θα πρέπει να προκαταβάλει όλο το ποσόν, μέχρι και την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010, στους καφέδες της 14 και 21 Ιουλίου. Για τους εκτός Αθηνών, θα υπάρχει η δυνατότητα καταβολής του ποσού, μέσω τραπεζικού λογαριασμού. .
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: 2η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ GARMIN ZUMO 660!
Να υπενθυμίσω ότι:
η προμήθεια γίνεται από την επίσημη αντιπροσωπεία Ελλάδος και στην τιμή περιλαμβάνεται εκτός από τoυς χάρτες και τα αξεσουάρ της συσκευασίας (βάσεις moto και auto, κλπ), επίσημη διετής εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία, ο λεπτομερής χάρτης Ελλάδος Autodrive Hellas, καθώς και δωρεάν αναβαθμίσεις. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ΠΑΙΔΙΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩ ΓΙΑΤΙ Κ ΕΓΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ, ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΒΑΛΑΝΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ!!!!
|
|
|||
|
|||
Κλαινε οι χηρες κλαινε και οι παντρεμενες!!!Πανο για σενα το λεω,χαθηκαμε ρε φιλε!!!
|
|
|||
|
|||
Aντε να δουμε τα κονε του Αρκα εχουν δυναμη????????
|
|
|||
|
|||
pou sai re Vaskoukou Botrini tou Cafe!!! pou tha pinw cafedaki egw twra????
xathikame ontws ALLA tha ta poume suntoma..... |
|
|||
|
|||
χάρτες ευρώπης ?????????
|
|
||||
|
||||
Θέλεις ν' αγοράσεις χάρτες Ευρώπης ;;;; Θέλεις ZUMO που να περιλαμβάνει τους χάρτες ;;;;; Ρωτάς αν στην τιμή της ομαδικής, συμπεριλαμβάνονται οι χάρτες Ευρώπης ;;;;
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ GARMIN ZUMO 660! | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 121 | 25-10-2010 13:43 |
ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ GPS !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 150 | 06-04-2010 20:03 |