|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΖΩ-ΠΕΘΑΙΝΩ...
|
|
|||
|
|||
Εννοείται ότι είναι απαράδεκτη οδηγική συμπεριφορά και εκθέτουν σε κίνδυνο τους πάντες με τις μ@κίες τους....
Όχι πάντως ότι είναι αποκλειστικό δικό μας φαινόμενο... Στην ΒΔ Αγγλία υπάρχει μια περιοχή (κοντά στο σπίτι μου) το Bowland Forrest (όπου υπάρχει και η περίφημη Devils Bridge - όπου επιτρέπεται το πάρκινγκ μόνο στις μηχανές) όπου είναι η χαρά του παιδιού για τους άπαντες μηχανόβιους. Δάσος και ατελείωτα στροφιλίκια με αγγλική άσφαλτο. Το θέμα είναι ότι εκεί μαζεύονται και οι αντίστοιχοι άγγλοι "γρήγοροι" με αποτέλεσμα να έχει το μεγαλύτερο συντελεστή σοβαρών ατυχημάτων. Ως αποτέλεσμα ξαμολήσανε οι Άγγλοι R1, R6, Fireblades κτλ κτλ της αστυνομίας, πλήρως συμβατικά με κάμερα μπροστά και όπου υπήρχαν γρήγοροι "κολλάγανε" απο πίσω και τους "γράφανε" με πλήρη στοιχεία. Η συνέχεια γνωστή, ερχόταν το εξώδικο, δικαστήριο και αντίο μηχανή και δίπλωμα για πολλά χρόνια.... Μ' αυτά και μ΄αυτά καταφέραν και τους μαζέψανε λίγο και μειώθηκαν σε μεγάλο βαθμό τα ατυχήματα... |
|
||||
|
||||
Μπράβο στον Κο Παππασταύρου .... ωραία διαφήμιση κάνει ....
|
|||
|
|||
Μαζί σου και γω... Απλά ανησυχώ μήπως εκεί που πίνω το τσιπουράκι μου κάτω απ´ το πλατάνι μου έρθει κανένας τέτοιος βαρεμένος στο κεφάλι... Αλλιώς, ας τρέχει το παιδί.... Περαστικά του...
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Nικόλα, ειρωνικά το λέω Μπράβο στον Κο Παππασταύρου .... ωραία διαφήμιση κάνει .... ..... Βεβαίως κ δεν συμφωνώ μ' αυτά που είδαμε στο βίντεο .....
|
|||
|
|||
Κατάλαβα το πνεύμα σου και επικροτώ... We love to ride... We love to live...
|
|
|||
|
|||
εχετε ολοι το δικιο σας,οι τυποι ωθουν τις μηχανες τους στα ακρα.... εσεις οχι??? κανεις??? τεσπα και εμενα μου αρεσει η γρηγορη οδηγηση και δεν βρισκω λογο να κατακρινουμε τα παιδια που κανουν το κεφι τους αρκει να μην δημιουργουν προβληματα σε αλλους που δεν φταινε. οσον αφορα την διαδρομη απο οσο ξερω ειναι στον αι γιαννη το ρωσσο στην ευβοια και τα παιδια ειναι απο εκει και ξερουν την διαδρομη πολυ καλα,αν κοιταξετε στο youtube για αιγιαννη εχει και αλλα πολλα διασκεδαστικα βιντεο. το ασχημο της υποθεσης ειναι οτι εχουν παρει πολλα παιδια στο λαιμο τους που προσπαθουν να μιμηθουν!!! ολα αυτα που εγραψα με απολυτο σεβασμο σε ολους!!!!
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=lostre7;188698]εχετε ολοι το δικιο σας,οι τυποι ωθουν τις μηχανες τους στα ακρα.... εσεις οχι??? κανεις??? τεσπα και εμενα μου αρεσει η γρηγορη οδηγηση και δεν βρισκω λογο να κατακρινουμε τα παιδια που κανουν το κεφι τους αρκει να μην δημιουργουν προβληματα σε αλλους που δεν φταινε.
Και γιατί δεν πάνε σε μία πίστα να κάνουν το κέφι τους χωρίς να ενοχλούν κανένα? Γιατί απλά τρέχουν οχι για τον εαυτό τους αλλά για τους άλλους. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Παιχνιδι- ΣΥ-ΛΛΑ-ΒΙ-ΖΩ | Alext | Χιούμορ | 62 | 27-11-2009 11:45 |