|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θανατηφόρο με μοτό, κάτω απ' το σπίτι μου ...
κρίμα
καλό του ταξίδι |
|
|||
|
|||
πραγματικα κριμα...εχω χασει φιλους απο ατυχηματα δυστυχως κι ενα παρομοιο συμβαν με φιλο μου ειχε γινει πριν 1,5 χρονο,ενω σηκωθηκε κανονικα και μιλουσε στο νοσοκομειο μας αφησε...αφου πρωτα εγινε λιγο πειραμα
τι να πω,κριμα παντως... |
|
|||
|
|||
δεν μαζεύεται ρε παιδιά το θέμα της ασφάλειας... διάβαζα το πρωί για ένα παλικάρι 25 χρονών από την Κρήτη που δώρισαν τα όργανά του οι δικοί του (άλλο μεγαλείο κ αυτό :respect...) , καθώς και για ένα κοριτσάκι 15 χρονών , συνεπιβατης σε μοτό. πάνε τα παιδάκια... πάνε... ρε παιδιά ... έλεος . πόσο αίμα , πόσος πόνος , πόσο ακόμα ?
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
....... όχι δεν φταίνε τ' αυτοκίνητα, γιατί η κατεύθυνση - όπως βλέπεις στην φωτό - έχει τ' αυτοκίνητα "μπροστά" ..... .
|
|||
|
|||
δηλαδη ειναι νομιμα και σωστα παρκαρισμενα?
|
|
||||
|
||||
Aκόμα και σήμερα,
υπάρχουν κάποια λουλούδια στην μνήμη του νεαρού .... Κάθε μέρα και φρέσκα ....
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
''Μονώστε το σπίτι σας με κρατική επιδότηση'' | MARK | Περιβάλλον | 14 | 22-03-2010 13:07 |
Έβαλαν το νεκρό μωρό τους κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 7 | 17-12-2009 07:47 |
Ατύχημα με μοτό!!! | kostasvar | Διάφορα | 11 | 01-12-2009 18:51 |
Αλλάξτε το σπίτι σας με ένα κλικ.. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 18-11-2009 21:29 |
Δεν το βάζει κάτω | essel | Αστεία Video | 7 | 18-11-2009 18:26 |