|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πτωση Apache....
Αθάνατοι
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κρίμα για τα παληκάρια |
|
|||
|
|||
Για να δούμε τη ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ τι θα πει στούς συγγενείς των δύο Συναδέρφων. Μιλάω για αυτόν που έκανε περικοπή στο επίδομα των ΠΙΛΟΤΩΝ μας. Για να δούμε Συνάδερφε που με αποκάλεσες Ρατσιστή που σου έθιξα τα Τομάρια που μας Κυβερνούν.
|
|
|||
|
|||
σε περιοδο ειρηνης να χανονται ετσι αδικα .........κριμα
|
|
|||
|
|||
Τι να πει κανείς.Κρίμα για τα παλικάρια.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει. |
|
|||
|
|||
Αμάν ρε παιδιά με αυτές τις συντηρήσεις
|
|
|||
|
|||
Προχθές το βράδυ η μοίρα που κάνει ο αδερφός(ειδικές δυναμεί στα σύνορα είναι..χωρίς επιλογή εκει τον στείλανε) μου το στρατιωτικό του....τους έδωσε 4ήμερη "υποχρεωτική" άδεια.
Ξυπνάμε το πρωί και το βλέπουμε...το πρώτο που ήρθε στο μυαλό μου είναι ο αδερφός μου...μιας και είναι κάθε μέρα στα ελικόπτερα(χιου-σινουκ) και κάνουν ασκήσεις...και με το που γυρίσει πάει ρεντίνα 3 βδομάδες μετεκπαίδευση με τα ουκ και τα λοκ... Στα Μέγαρα που έχει βάση η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ(βυσινοσκούφηδες...και όχι οι ειδικες δυνάμεις οι κοκκινοσκούφιδες) τα απάτσι τα σηκώνουνε κάθε μέρα στα Μέγαρα για σύντηρησ και κάνουν 30 λεπτά "πτήση"....τώρα τι έγινε ....????? κρίμα για τα παιδιά που ήταν μέσα γτ τα συγκεκριμένα ελικόπτερα είναι τα πιο σύγχρονα που έχουμε και απο τις τελευταίες παρτίδες!!!! Αν πέφτουν τα απατσι έτσι...τα χιούι που έχουμε απο το 1970 και τα σινούκ τι να πούνε...και όπως καταλαβέναιτε....καθε μέρα μου πάει στις ασκήσεις περιμένω με ανγχος να μου πεί ότι γυρίσανε καλά!!! Ένα μπάχαλο είναι.... Κρίμα το πληρώσανε 2 άξια απο όσο έμαθα παιδιά!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Apache εδάφους!!! | kostasvar | Χιούμορ | 13 | 17-11-2009 11:32 |