|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στην Κεφαλονιά με τον Διονύση
Έχω χάσει όλα τα μπάνια μου γιατί κάνω γυμναστική καθημερινάαααααααααα
Όπως βλέπετε θέλω να φύγω και δεν με αφήνει Last edited by Adrian; 31-07-2010 at 00:21. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καλά να περνάτε Αντρίκο!!!!!!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Τι θα γίνει με αυτόν τον άνθρωπο ;;;;;
Δεν μας αφήνει σε ησυχία.Σήμερα θα πάτε να δείτε αυτό και μετά για μπάνιο εκεί. |
|
|||
|
|||
Από τα πιο όμορφα νησιά που δεν χορταίνω όσες φορές κι αν έχω πάει.
Πέρσι πάλι ήμουν εκεί, γύρω - γύρω όλο το νησί, βουνά, σπήλαια, με ελάχιστα μπάνια λόγο χρόνου, (μία εβδομάδα είναι λίγη για να το χαρείς). Καλά να περάσετε, που είναι το μόνο σίγουρο. Last edited by nikos-x; 02-08-2010 at 19:21. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Πραγματικά είναι πολύ όμορφη, είχα πάει πέρυσι ..... Αλλά, αν σε ξεναγήσει κ ο Διονύσης ..... είναι ομορφότερη ...
|
|||
|
|||
Αφού είσαι με τον Διονύση..........Ολα είναι Δυναμη....!!!Διονύσης POWER!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το 20% του πληθυσμού στην Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας με | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 11-07-2010 04:12 |
Χρόνια πολλά στον Διονύση.......... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 23 | 22-12-2009 16:54 |
Διακοπές στην Κεφαλονιά ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 32 | 14-08-2009 10:40 |
Χρόνια πολλά Διονύση !!!!!!! | PortoLeone | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 8 | 20-12-2008 02:26 |