|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης ;;;
Γεια σας είμαι καινούργιος στο φόρουμ, και ευελπιστώ ότι σύντομα θα είμαι κ κάτοχος ενός μεταχειρισμένου adventure 1200!
Θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος για το τι παίζει με την επέκταση εγγύησης μιας και έχω βρει κάποια μηχανάκια μεταχειρισμένα τα οποία αν κ είναι του 2007 λόγο της επέκτασης που έχουν κάνει είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση και αυτό είναι πολύ δελεαστικό! Άκης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης ;;;
Φιλαράκο πρώτη φορά το ακούω
|
|
|||
|
|||
Για ζητησε να σου διευκρυνησουν αν η εγγυηση καλυπτει και τον δευτερο ιδιοκτητη ή μονο τον πρωτο.........
|
|
|||
|
|||
Αν ισχύει, πόσο μπορεί να την χρεώνουν;;;;;
|
|
|||
|
|||
Επέκατηση??
Απλό φίλε από τον Βόλο (16 μήνες κάναμε εκεί)... πολεοδομία ΕΡΕΕΕΕ κάνουμε και την πλάκα μας . Μιλάς μάλλον για τον +1 χρόνο ``καλής θέλησης``. Έτσι την ονομάζει η bmw. Αν πάθει κάτι η μοτο, από αστοχία υλικού.. σε καλύπτει μέσα στον 3ο χρόνο. Νομίζω ότι θα σε κατατοπίσει καλύτερα ο vteo. |
|
|||
|
|||
Και εγώ έχω ακούσει για την επέκταση.Δεν ξέρω όμως πόσο κάνει.
|
|
|||
|
|||
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας μέχρι τη METALAXIS και να έχεις μια, έστω και με καθυστέρηση, επίσημη απάντηση
|
|
|||
|
|||
Λοιπόν βρήκα την άκρη για αυτό σας την γράφω ώστε να γνωρίζεται όλοι!
Επέκταση εγγύησης δεν κάνει η bmw! Ούτε έκανε παλιότερα. Το μονo που μπορεί να υπάρχει είναι εγγύηση όπως δίνουν κάποια μαγαζιά ή εγγύηση για κάποιο συγκεκριμένο εξάρτημα της μηχανής το όποιο χάλασε και το αντικαταστήσαμε με καινούργιο στην Bmw (πχ abs) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Υπάρχει ανάκληση για 1200/08 ???? | gb1200 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 17-07-2010 15:56 |
Υπάρχει??? | Mexicanos | Αθλητισμός | 11 | 23-03-2010 15:57 |
Eρώτηση περί .... εγγύησης ... | KAS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 13-01-2010 12:45 |
Υπάρχει ζωή μετά τον… γάμο;!!!!!!!!!!! | riko46 | Κόσμος | 2 | 21-10-2009 14:54 |
Η BMW Motorrad Motorsport αναγγέλλει τη σύνθεση της εργοστασιακής ομάδας Εnduro για τ | wet & dirty | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 19-02-2009 02:39 |