GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Μου τη δίνει που .....

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 20-08-2010, 19:22
manosamos Ο/Η manosamos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: ΠΕΡΑΜΑ-ΑΕΚΑΡΑ
Μoto: Varadero 1000 CBR 600F4 Honda C70 6V
Προεπιλογή Νεοτουρκοι γενιτσαροι και οι Γκιαουρηδες.

Να πιοι ειναι αυτοι που επικαλουνται τα ανθρωπινα δικαιωματα on camera σε διαφορες εκπομπες.
Off camera βεβαιως εξαπολυουν μύδρους εναντι μας.
Δειτε το μένος τους εναντιων των Ελληνων και βγαλτε τα συμπερασματα σας.
Reply With Quote
Παλιό 20-08-2010, 19:30
Captain_Andreas Ο/Η Captain_Andreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Νεοτουρκοι γενιτσαροι και οι Γκιαουρηδες.

Γνωστοί βραβευμένοι με το Βραβείον Ελληνοτουρκικής Φιλίας "Ιπεκτσί"... Αν δεν υπάρχει κράτος...
Reply With Quote
Παλιό 20-08-2010, 19:35
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Captain_Andreas Εμφάνιση μηνυμάτων
Γνωστοί βραβευμένοι με το Βραβείον Ελληνοτουρκικής Φιλίας "Ιπεκτσί"... Αν δεν υπάρχει κράτος...
Δεν υπαρχει,κουμμαντο κανουν οι δημοσιογραφισκοι με του ς παχουλους μισθους
Reply With Quote
Παλιό 20-08-2010, 19:55
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Αυτόν με την κοτσίδα και με την προϋπόθεση ότι η μετάφραση είναι ακριβής (γιατί εγώ δεν καταλαβαίνω Χριστό). πρέπει να τον καλέσει εισαγγελέας και να τον στείλουν πίσω.

Από την άλλη είμαι κοντά από αυτά τα μέρη, έχω συγγενείς που ζουν εκεί (Ξάνθη) και από ότι μου λένε τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα όσο περνάνε τα χρόνια και εκτός από λίγους φανατικούς ή "βαλτούς" οι περισσότεροι ενσωματώνονται...
Reply With Quote
Παλιό 20-08-2010, 19:59
Carduelis Ο/Η Carduelis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από manosamos Εμφάνιση μηνυμάτων
Να πιοι ειναι αυτοι που επικαλουνται τα ανθρωπινα δικαιωματα on camera σε διαφορες εκπομπες.
Off camera βεβαιως εξαπολυουν μύδρους εναντι μας.
Δειτε το μένος τους εναντιων των Ελληνων και βγαλτε τα συμπερασματα σας.
YouTube - ipopsifioi_vouleutes_trhakis.WMV
Ανοίγεις θέμα με πολλά αγκάθια ..
Σάπια μυαλά υπάρχουν δυστυχώς σε κάθε είδους παράταξη, κόμμα, εθνότητα, ομάδα κοκ
Τα όσα ακραία λέγονται από μερικούς ανόητους σε μια συγκέντρωση της "Τουρκικής Ενωσης Ξάνθης" αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των μουσουλμάνων της περιοχής, όσο ακριβώς εκφράζουν τους υπόλοιπους Έλληνες τα αντριλίκια των βλαμμένων στη "Χρυσή Αυγή" .
Ο καθένας μας έχει όμως μυαλό να σκεφτεί πόσο κακό κάνουν τα ακραία στοιχεία και οι φανατικοί σε κάθε εθνότητα.

Και για την ιστορία, για την συγκεκριμένη οργάνωση, το Ελληνικό κράτος καταδικάστηκε στα Ευρωπαικά δικαστήρια γιατί δεν την αναγνώρισε ποτέ επίσημα: Ελευθεροτυπία - Ομόφωνη η ευρωκαταδίκη για το «όχι» στις μειονοτικές ενώσεις
Λάθος για μένα, άδικα τους ηρωοποίησαν. Την μειονότητα την ενσωματώνεις με την Παιδεία και την ανάπτυξη και οχι με την περιθωριοποίηση και τη φτώχεια.
Αλλά την εξαντλήσαμε σε άλλο νήμα τη διαφωνία μας, μην τα ξαναλέμε..
Reply With Quote
Παλιό 20-08-2010, 20:12
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτόν με την κοτσίδα και με την προϋπόθεση ότι η μετάφραση είναι ακριβής (γιατί εγώ δεν καταλαβαίνω Χριστό). πρέπει να τον καλέσει εισαγγελέας και να τον στείλουν πίσω.

Από την άλλη είμαι κοντά από αυτά τα μέρη, έχω συγγενείς που ζουν εκεί (Ξάνθη) και από ότι μου λένε τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα όσο περνάνε τα χρόνια και εκτός από λίγους φανατικούς ή "βαλτούς" οι περισσότεροι ενσωματώνονται...
Βαλε τους συγγενεις σου να το μεταφρασουνε(μέσω γνωστων μειονοτικων)και θα δεις οτι η μεταφραση ειναι αυθεντικη.
Ο συγκεκριμενος που λες ειναι ο Ντεντε,που ουκ ολιγες φορες εχει βγει στις εκπομπες του Ταρζαν.....
Για να καταλαβεις οτι οι πιο πολοι ειναι ετσι,θα σου πω οτι ενας πομακος που εχουμε στην δουλεια,ειναι αδελφη,χρήστης και Χριστιανος...........
Ο πατερας του του συγχωρησε οτι ειναι αδελφη,κατάπιε το οτι εγινε και χρηστης,αλλα δεν του συγχωρησε οτι εγινε Χριστιανος...!!
Την λεξη γκιαουρ παντωε την ακους που λενε,σωστα?
Reply With Quote
Παλιό 20-08-2010, 20:15
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Carduelis Εμφάνιση μηνυμάτων
Ανοίγεις θέμα με πολλά αγκάθια ..
Σάπια μυαλά υπάρχουν δυστυχώς σε κάθε είδους παράταξη, κόμμα, εθνότητα, ομάδα κοκ
Τα όσα ακραία λέγονται από μερικούς ανόητους σε μια συγκέντρωση της "Τουρκικής Ενωσης Ξάνθης" αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των μουσουλμάνων της περιοχής, όσο ακριβώς εκφράζουν τους υπόλοιπους Έλληνες τα αντριλίκια των βλαμμένων στη "Χρυσή Αυγή" YouTube - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ 7/8/10 .
Ο καθένας μας έχει όμως μυαλό να σκεφτεί πόσο κακό κάνουν τα ακραία στοιχεία και οι φανατικοί σε κάθε εθνότητα.

Και για την ιστορία, για την συγκεκριμένη οργάνωση, το Ελληνικό κράτος καταδικάστηκε στα Ευρωπαικά δικαστήρια γιατί δεν την αναγνώρισε ποτέ επίσημα: Ελευθεροτυπία - Ομόφωνη η ευρωκαταδίκη για το «όχι» στις μειονοτικές ενώσεις
Λάθος για μένα, άδικα τους ηρωοποίησαν. Την μειονότητα την ενσωματώνεις με την Παιδεία και την ανάπτυξη και οχι με την περιθωριοποίηση και τη φτώχεια.
Αλλά την εξαντλήσαμε σε άλλο νήμα τη διαφωνία μας, μην τα ξαναλέμε..
Πως γινετε και βαζεις στο ιδιο καζανι την Χρυση Αυγη,με υποψηφιο Πασοκ,ΝΔ,τον ψευτομουφτη της Ξανθης και εναν απο τους μεγαλυτερους δημοσιογραφους της μειονοτητας(ο κοτσιδας) δεν το καταλαβαινω.
Ειναι ατοπο...
Reply With Quote
Παλιό 20-08-2010, 20:34
Carduelis Ο/Η Carduelis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από manosamos Εμφάνιση μηνυμάτων
Πως γινετε και βαζεις στο ιδιο καζανι την Χρυση Αυγη,με υποψηφιο Πασοκ,ΝΔ,τον ψευτομουφτη της Ξανθης και εναν απο τους μεγαλυτερους δημοσιογραφους της μειονοτητας(ο κοτσιδας) δεν το καταλαβαινω.
Ειναι ατοπο...
Ολοι οι φανατικοί Μάνο, ειδικά όταν προσπαθούν να σπείρουν μίσος και διχόνοια σε ευαίσθητα θέματα (εθνικά, φυλετικά, θρησκευτικά κλπ) θάπρεπε να είναι από όλους μας στο ίδιο καζάνι και μάλιστα αυτό με τα #####!
Reply With Quote
Παλιό 20-08-2010, 20:34
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων

Για του λογου το αληθες
Η Κουλουβάχατα: Ο Αμπντουλχαλημ Ντεντέ στον Κίτρινο Τύπο
Reply With Quote
Παλιό 20-08-2010, 20:35
Senior Member

Και αλλο ενα
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης