|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ζωνη για την μεση!
Απόσπασμα:
Σε ευχαριστούμε Δημητρό!!!!! |
|
|||
|
|||
Ποιοτικοτατη ζωνη, ακριβως ιδια με της BMW με επενδυση για το κρυο...5 ευροπουλακια απο lidl!!!!!!!!!!!!!!!
Ακου 80 !!!!!!!! μπουχαχα!!!!!! |
|
|||
|
|||
Εγώ θα πρότεινα, αφού θα μπείς που θα μπείς στην διαδικάσια να φοράς κάτι έξτρα κάτω απο το μπουφάν, πάρε ένα κροκόδειλο να είσαι και φούλ καλυμένος!
Και πιο συγκεκριμένα θα πρότεινα αυτόν... Forcefield Pro Sub 4 Back Protector | Forcefield Body Armour and Climate Control |
|
|||
|
|||
Παλικάρια, έγω που τα έχω τα παχάκια μου(!!!!!!!), φοράω ζώνη φαρδιά. (Ευτυχώς βρήκα μέγεθος).
Κάνει καλή δουλειά στα μακρυνά ταξίδια. Ομοίως και η γυναίκα μου, φοράει ζώνη φαρδιά.. Ο "κροκόδειλος", σε προφυλάσει σε πτώσεις, αλλά δεν είναι για την μέση...!!! Ομως σε ένα ταξίδι μου, (Γαλαξίδι), είδα μια παρέα, που ένας τυπάς, φορούσε, ένα "κροκόδειλο", το οποίο κατέληγε, σε ζώνη μέσης, και μικρό "θωρακάκι", όλα μαζι σε ένα... Ηταν μαμάτο το σύστημα, αλλά δυστηχώς, δεν βρήκα ευκαιρία, να τον ρωτήσω που το βρήκε.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τζάμι ειναι και αυτό.....:sm6: |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βάσεις για βαλίτσες για G 650 gs (single) sos την πέμπτη φεύγω για ταξίδι | dimitrisd | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 1 | 01-08-2010 13:52 |
Η διαδικασία για την απογραφή και την πληρωμή των δημοσίων υπαλλήλων | MARK | Χρήσιμα | 13 | 14-06-2010 12:45 |
Ο Τούρκος είπε την αλήθεια για την Πολη μας. | georgekostas | Διάφορα | 11 | 29-04-2010 12:01 |
Μαραθώνιος για την Αϊτή από τον ΣΚΑΙ και την Unicef | MARK | Πολιτισμός | 1 | 26-01-2010 21:47 |
Νεα χρωματα για το 2010 για την σειρα F/GS | Alext | Νέα μοντέλα BMW | 8 | 21-09-2009 13:54 |