|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Χρώμα στη ζωή
Φίλοι συμφορουμίτες,
Παρατηρώ πως οι ζωές των ανθρώπων γίνονται όλο & πιο γεμάτες. Όλοι έχουν μπει σε ένα ασταμάτητο τρέξιμο. Η ζωή πια δεν έχει το κέφι που είχε κάποτε. Θέλεις να κανονίσεις οτιδήποτε & ο ένας δε μπορεί, ο άλλος δεν έχει λεφτά, ο άλλος δεν έχει χρόνο. Στην καλύτερη περίπτωση μια συνάντηση για κανένα φαγητό & τίποτα παραπάνω. Ελπίζω η παρέα μας να σπάσει αυτή τη ρουτίνα & οι ζωές μας να έχουν χρώματα όμορφα της ζωής. Να περνάμε καλά με τα σιδερένια άτια μας. Να είστε όλοι καλά Γιώργος |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Χρώμα στη ζωή
Φίλε Γιώργη,
να σου πω πως κάνεις λάθος ???? Ψέματα θα είναι ..... Δυστυχώς, το μόνο που μας μένει είναι, να δώσουμε μια ευχή κ μια υπόσχεση στον εαυτό μας, να προσπαθήσουμε να ξεγλιστρήσουμε λίγο απ' τα γρανάζια ...
|
|||
|
|||
Δυστυχώς. έτσι είναι Γιώργη μου!
Από την άλλη όμως, χαίρομαι που έχουμε αυτή την μικρή γωνιά του διαδικτύου και "ξεδίνουμε", κάνουμε εκδρομές, παρέα από τα πληκτρολόγια και από κοντά και κυρίως μοιραζόμαστε την κοινή μας αγάπη... Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Γιωργακη μου εισαι και ποιητης?οχι οτι εχεις αδικο!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και εσύ να είσαι καλά φίλε μου και να χαίρεσαι την μοτόρα σου αισιοδοξείτε αδέρφια! και μένα δεν μου έκατσε η βόλτα σήμερα για νυμφαίο αλλά δεν θα σκάσω κιόλας! |
|
|||
|
|||
καλή διάθεση να υπάρχει και θα πιάσει η μπογιά...
|
|
|||
|
|||
οσο πιο πολυπλοκη γινεται η ζψη μας, (βλεπε pc, gadjets, λεφτα), τοσο πιο απομακρες γινονται οι ανθρωπινες σχεσεις....................
|
|
|||
|
|||
Προσοχή μην μας πάρει από κάτω
|
|
|||
|
|||
Τι να μήν μας...πάρει που μας πήρε....Γιαυτό φίλοι,... ανθρωπιά και φιλοσοφήστε την ζωή πρίν καταλάβετε οτι "δεν καταλάβατε"...Το υπαρξιακό κομμάτι στη φιλοσοφία της ζωής είναι σάν το χαλασμένο ξυπνητήρι πού χτύπησε αργά...!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Tί μου έμαθε η ζωή ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 2 | 08-12-2009 13:04 |
Η ζωή σε... 5 μπουκάλια!!!! | yannis | Χιούμορ | 14 | 05-12-2009 23:32 |
Χρώμα βαφής για εξοικονόμηση ενέργειας | skippybi | Περιβάλλον | 2 | 10-07-2009 23:02 |
To AgoraTV μπήκε δυναμικά στη ζωή μας. | VILLY | Διάφορα | 10 | 11-03-2009 13:02 |
Έχασαν τη ζωή τους, αλλά, χάρισαν μια νέα ζωή σε συνανθρώπους τους | skippybi | Κοινωνική ευαισθησία | 12 | 26-01-2009 17:48 |