|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Οι οδηγοί μοτοσυκλέτας, χαιρετούν ακόμα???
Aααα! Να μερικες φωτο απο κρανακηδες που συνανταμε καθημερινα! Καμια φορα τους χαιρεταμε......αναλογα τα κεφια!
Last edited by fguy; 11-09-2010 at 23:15. |
|
|||
|
|||
Το να χαιρετίσεις ένα συνάδελφο δικυκλιστή στην Εθνική οδό δεν νομίζω να είναι κάποιο ιδιαίτερο θέμα γιατί άντε και αντιχαιρετηθήκαμε και τι έγινε το θέμα είναι να ενδιαφερθούμε ο ένας για το άλλο και να γίνουμε μέλη της ομάδας και βοηθήσουμε το συνάνθρωπο στην ανάγκη του όχι όταν ξύνει τα αυτιά του στην άσφαλτο ούτε όταν παλεύει για την επιβίωση του στο τρομερό Εθνικό μας δίκτυο.
Εγώ όπως είπαν όλοι οι προαναφερόμενοι χαιρετάω άλλά όχι ότι βρω ούτε ότι κροσσάρει την πορεία μου είμαι λίγο επιλεκτικός και πάντα ανάλογα την ώρα και την στιγμή και εάν με αφήνει η κίνηση. Για παράδειγμα δεν έχω χαιρετήσει ποτέ μου scooter ή παπί στην Εθνική γιατί δεν έχουν λόγο να είναι εκεί και δεν χαιρετάω σχεδόν ποτέ όταν προσπερνάω συμπορευόμενους ή μη για να μη παρεξηγηθώ! Last edited by pepax66; 20-09-2010 at 16:34. |
|
|||
|
|||
Εγώ πάντως, τα μωρά, τα χαιρετώ όλα στον δρόμο
|
|
|||
|
|||
Τώρα σε θυμήθηκα!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ασφαλή αυτοκίνητα - ανασφαλείς οδηγοί | gemara | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 2 | 24-07-2010 14:09 |
Ελληνες οδηγοί | sakis656 | Αστεία Video | 3 | 04-02-2010 12:14 |
Γυναίκες οδηγοί !! | Carduelis | Αστεία Video | 7 | 01-12-2009 15:25 |
ακόμα ενα νέο μέλος | ΔΟΥΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ | Καλώς ήλθατε | 24 | 06-10-2009 11:39 |
Οι χειρότεροι οδηγοί της Ευρώπης .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 11 | 21-02-2009 11:25 |