|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η τέχνη του Tattoo.,.,.είναι πάντα ζωντανή,.,.
άποψή μου είναι πως υπάρχουν 2 ακραίες απόψεις ποτέ δεν είσαι μου αρέσει αλλάδεν κάνω ή δεν μου αρέσει αλλά κάνω. Σου αρέσει και χτυπάς ή δεν σου αρέσει και δεν χτυπάς.
Γουστάρω και τα μαγαζιά που ασχολούνται με το θέμα... ελαφρώς μυστικιστικά, ήσυχα, αμήχανοι πελάτες ψάχνουν για το σχέδιο που θα τους κάνει κλικ, είναι αποφασισμένοι να χτυπήσουν αλλά επισκέπτονται το μέρος 3-4 φορές. Προσωπικά, μιας και μόνο τέτοια είναι η επιλογή, το σχέδιο πρέπει να σε εκφράζει, να μην το βαρεθείς γιατί το αγαπάς και περίμενες καιρό για να το αποφασίσεις να σημαδευτείς για πάντα. Η επιλογή του μέρους του σώματος πάλι προσωπική αισθητική. Είναι καλή φάση, αρκεί να μην το μετανιώσεις μετά, όχι γιατί ακριβοπληρώνεις το σβήσιμο αλλά γιατί το σβήσιμο <πονάει> ψυχικά πιο πολύ από ότι σωματικά. Προσωπικά, γουστάρω τα tatoo μεγάλα και μικρά. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Η τέχνη του Tattoo.,.,.είναι πάντα ζωντανή,.,.
Tο θέμα τρέχει και ...... εδώ .....
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μάθε μια τέχνη ......... | pepax66 | Ανέκδοτα | 6 | 25-11-2009 18:47 |
Σίγησε για πάντα η φωνή του "Volare" | essel | Πολιτισμός | 7 | 19-10-2009 23:38 |
Όταν η τέχνη συναντά τον Θρύλο! | Alext | Πολιτισμός | 3 | 04-10-2009 19:47 |
Όταν η τέχνη με την άμμο, προκαλεί κλάμα !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 1 | 03-10-2009 13:53 |
Ο Έλληνας είναι πάντα Έλληνας | wolferin | Αστεία Video | 5 | 27-06-2009 07:00 |