|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θεσσαλονίκη για τσίπουρα ρετσίνες;
Ετσι ειναι αμα πας σε μαγαζι με τετοιο ονομα!!
Η σερβιτορα εξαφανιζεται πισω απο την κουρτινα! Μονο στη Θεσσαλονικη θα βρεις μεζεδοπωλειο τοσο αλλου... Α ηταν κι ενας που για να βαλει μπρος επρεπε να πιασει με καλολογα κατι καλωδια καπου στο τιμονι ονοματα δε λεμε! Τελικα ο μονος που ςφυγε με μιση μιζια ηταν ο μαγειρας του μαγαζιου με το παναρχαιο virago 750... Αντε γρηγορα στο επομενο με ξεπροβοδισμα uriah heep!! |
|
|||
|
|||
Ναι ναι γρήγορα στο επόμενο |
|
|||
|
|||
Μμμ! Κακίες,
Γκίχ δεν έκανε και φορτσάρισε με την πρώτη. . . Ούτε κι εγώ ίδρωσα Και πάμε αναλυτικά στις φωτογραφίες για να πάρετε μία μικρή μυρωδιά από Βορά . . . MasaNorth - Nordmasa . . . Το επόμενο σας όνειρο : Αυτό για κάποιο λόγο που δεν καταλάβαμε και από μέλος της παρέας, είναι αφιερωμένο στον "Αρκά" Η φωτογραφία δεν μπορεί να περιγράψει ούτε να μεταφέρει τον μοτοσυκλετιστικό αέρα που είχαν οι δυό τους όταν έμπαιναν στις στροφές, αλλά ούτε και τον τρελλόγλυκο ήχο από τις εξατμίσεις των Γερμανι-δούλων Τον andrea75, δεν τον πρόλαβα, ήταν 2 λεπτά πιο μπροστά Και για του λόγου το αληθές . . . Ουρίστε και μια κάρτα από το μαγαζί: Άντε και στο επόμενο MasaNorth - Nordmasa . . . Last edited by nikos-x; 03-10-2010 at 18:16. |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα.
Απ' ότι φαίνεται επενδύσατε στην ποιότητα και οχι στην ποσότητα ( λίγοι και καλοί ). Όπως εξήγησα και στον Νίκο( τηλεφωνικός) μου ήταν αδύνατο να έρθω. Στην επόμενη συνάντηση θα αυξήσουμε την ποσότητα αλλά και την ποιότητα ( πως θα το κάνουμε ; θα δούμε ) Άντε μέχρι την επόμενη φορά με βουνίσια Ψάρια ( Ψαρονέφρια κοινώς ) |
|
|||
|
|||
μπραβο ρε παιδια καλα περασατε!
ελπιζω στην επομενη να ειμαι και εγω , και να ειναι και λιγο πιο κοντα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Χρονικά ή από θέμα περιοχής; Και που 'σαι Αντώνη, φέρε και το όχημα της οδικής καλού - κακού, γιατί κάποιοι "δικοί" σου, θα σε χρειαστούν για να τους πας στο σπίτι |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Άντε ρε Αντώνη να δούμε πότε
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θεσσαλονίκη για καφέ 08/09/2010 | nikos-x | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 127 | 27-09-2010 12:55 |
Ομπρέλα προστασίας για τους πεζούς στη Θεσσαλονίκη | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 15 | 13-04-2010 23:12 |
Διαμονή στην Θεσσαλονίκη για την κοπή της Πίτας! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 49 | 22-03-2010 00:13 |
Καφεδάκι στην Θεσσαλονίκη(11/01/10) - Η πρώτη συνάντηση για το 2010 !!! | LEADER | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 12 | 10-01-2010 15:43 |
Συλλαλητήρια για τους μετανάστες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 5 | 08-07-2009 13:55 |