|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Χάρτης 3D ή 2D; | |||
3D (Τρισδιάστατος) | 11 | 34.38% | |
2D (Δύο διαστάσεων) | 21 | 65.63% | |
Ψήφισαν: 32. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 3D χάρτης ή 2D;
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ψήφησα 2Δ ίσως γιατι έτσι το έχω συνηθίσει, και τουλάχιστον στο Navigon, δεν έχω καλή αντίληψη της απόστασης σε κάτι πιό μακρινο.
|
|
|||
|
|||
3D......στο zumo ειναι καταπληκτικο
σε destinator που ειχα πριν,δεν μου αρεσε... |
|
|||
|
|||
Συμφωνώ μαζί σου τώρα που αρχίζω και το δουλέυω και εγώ μου αρέσει και είναι πολύ καλός o 3D. Στο Destinator που είχα χρόνια δεν βόλευε με τίποτα ο 3D και είχα συνηθισει στο 2D.
|
|
|||
|
|||
μέσα στην πόλη τον 2D για να διακρίνω καλύτερα την διαδρομή.
Πχ αν πρέπει να στρίψω δεξιά και υπάρχουν δύο δρόμοι πολύ κοντά, με τον 3D μπορεί να μπερδευτώ... Εκτός πόλης πάντα 3D γιατί έχω καλύτερη άποψη του χώρου, αν ακολουθεί ευθεία μετά τη στροφή, αν έχω ανηφόρα μπροστά μου, αν ο δρόμος με οδηγεί πάνω σε βουνά... |
|
|||
|
|||
χάρτης 2D... χάρτινος, διπλωμένος στο "παράθυρο" του tank bag...
Το ηλεκτρονικό "αδερφάκι" του, θα βγεί μόνο αν βρεθώ σε χώρα που δεν θα καταλαβαίνω γρί απο την γλώσσα στις πινακίδες...(στατιστικά χλωμό για το άμεσο μέλλον) ερώτηση κρίσεως... μήπως το έχουμε παρακάνει με τα gps? πρίν απο αυτά δεν ταξιδεύαμε δηλαδή?.... |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα σε όλους!
Πιστέυω οτι σε ένα πορεία που είσαι σε μεγάλες οδούς η εθνικές ο 3D είναι καλή λύση αλλά σαν το 2D δεν έχει καθώς πας σε ηλεκτρονικό ΄χαρτη κατα τα δικά μου δεδομένα! Αλλά ένας καλός χάρτης στο bagster είναι πάντα ότι καλύτερο! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Last edited by Capitain; 04-10-2010 at 21:52. |
|
|||
|
|||