|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προσοχή στις βαλίτσες μας!!!!
Και γιατί τις ξανακλειδώνουν ρε παιδιά;;;;;
|
|
|||
|
|||
Για να μη βρει ο επόμενος να κλέψει....
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Πώς τις ανοίγουν
|
|
|||
|
|||
με αυτη την λογικη αν ανοιγουν τις μαμα βαλιτσες μπορουν να παρουν και ολο το μηχανακι!!! αφου τα περισσοτερα ανοιγουν με ενα κλειδι!!!! σωστα????
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σωστά!..αλλά εσύ τι θα πούλαγες πιο εύκολα στο μοναστηράκι..μια μηχανή bmw η" ένα καλό κράνος???!!!!!???!!..πλάκα θα έχει να βάζουμε πάνω απο τις μπακαζιερες κ επιπλέον αλυσίδα με λουκέτο!! |
|
|||
|
|||
δε νομίζω της μαμάς να χωρά 2 κράνη... |
|
|||
|
|||
ότι και να χωράει, ότι και να αφήσεις, το θέμα είναι να μην λείπει τίποτα φίλε George!
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=mrdaellis;219516]με αυτη την λογικη αν ανοιγουν τις μαμα βαλιτσες μπορουν να παρουν και ολο το μηχανακι!!!
αφου τα περισσοτερα ανοιγουν με ενα κλειδι!!!! σωστα????[/QUOTE] Λάθος.Το μηχανάκι έχει imobilizer. Δεύτερον αν ο διακόπτης έχει 10 λαμάκια στην κλειδαριά, η βαλίτσα έχω ακούσει οτι έχει 4-5 |
|
|||
|
|||
....Δυστυχώς και εγώ είμαι θύμα των "βαλιτσοκλεφτών" έσπασαν την κλειδαριά απο το μικρό μοτοσικλετάκι που έχω και πήραν....δυο αδιάβροχα, ένα χταπόδι και.....ένα ξεσκονόπανο! επίσης δοκίμασαν να παραβιάσουν και του "ελέφαντα" την βαλίτσα που κακώς είχα αφήσει "επάνω" αλλά δεν τα κατάφεραν να την ανοίξουν....χτύπησε ο συναγερμός....ζημια 50ευρά....και τζάμπα ταλαιπωρία.....το συμβάν έγινε στην φωτισμένη πυλωτή της πολυκατοικίας που διαμένω στο Π.Φάληρο.......Δίδαγμα...ποτέ ξανά δεν αφήνω βαλίτσα πάνω...Πηγαίνωντας στην givi για ανταλλακτικά μου είπαν πως έχουν ξεσκιστεί να πουλάν κλειδαριές.... έχει γίνει μόδα πλέον,.....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προσοχή στις πόρτες..!! | frits | Αστεία Video | 6 | 31-03-2010 12:22 |
Οχι δε μας αντιγραφουν,ιδεα μας ειναι... | georgekostas | Διάφορα | 4 | 08-10-2009 19:47 |
Προσοχή στις στροφές....... | PortoLeone | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 22 | 09-06-2009 14:08 |
Προσοχή!Νέος τρόπος κλοπής από το αμάξι μας ενω είμαστε μέσα. | vtheo | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 20 | 22-03-2009 23:27 |
Μικτοτσίπ στις πινακίδες μας!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 17-03-2009 23:09 |