|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά προστατευτικού φτερού πίσω τροχού για GS 1200
Παρελαβα και εγω και λεω να το βαλω μεχρι το Σαβατο. Ευχαριστουμε Νικολα
|
|
|||
|
|||
Το φτερό τοποθετήθηκε, είδωμεν λοιπόν.
|
|
|||
|
|||
Aντιμετωπισεσ καποια δυσκολια νε το διαφορικο???Πρεπει να προσεξω κατι??
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τι ακριβός? Αν θές πάρε με τηλ. να σε βοηθήσω |
|
|||
|
|||
Φίλε μου πήγα κατευθείαν στον κατασκευαστή. Πέντε λεπτά δουλειά γιατί είχε ήδη ένα μονταρισμένο. Απ ότι είδα δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Το μόνο που πρόσεξα είναι ότι έβαλε κάτι κάτω από την πίσω ρόδα για να μην κρεμάσει μετά το ξεβίδωμα της βίδας που κρατάει τον άξονα.
|
|
|||
|
|||
Αντε να παραλάβουμε και εμείς με το καλό!!!
|
|
|||
|
|||
Το τοποθέτησα μόλις τώρα, καταπληκτικό, τα υπόλοιπα στο δρόμο.
|
|
||||
|
||||
.
Λίστα συμμετοχόντων ..... 1. gandreas ...... Παρέλαβε 2. Katsanakis...... Παρέλαβε 3. Carduelis 4. Mits70 5. KRASOPATERAS...... Παρέλαβε 6. vagouras120 7.giorgos_gs 8.chstathis...... Παρέλαβε 9.DIMITRISK 10.peterv...... Παρέλαβε 11.ThanDim ...... Παρέλαβε 12.sifis 13.manousos 14.EOD-K9 15.tattoopanther 16.tsapte70 17.γιωργος 18.NIKOS PAPADOPOULOS...... Παρέλαβε 19.Mark...... Παρέλαβε 20.Katsab 21.TARKAS...... Παρέλαβε 22.aeriko...... Παρέλαβε 23. Gazi 24. Levados ...... Παρέλαβε 25. sintarta 00.fguy ----> ??? .
|
|||
|
|||
Ελα Νικο, βαλε με κι εμενα μεσα!! Θα το χρειαστω τελικα!
|
|
|||
|
|||
Χθές παρέλαβα κι εγώ και μάλιστα χάρις στον Katsanakis (Ευχαριστώ πολύ Λάμπρο) που ήρθε μέχρι το μαγαζί μου, η παράδοση παραλαβή έγινε με ταχύτητα και αξιοπιστία curier. Και πάλι ευχαριστώ Λάμπρο για τον κόπο σου. Επίσης πολλά ευχαριστώ στον Λεοντόκαρδο που αν και είδα αργά την ομαδική αγορά με έβαλε μέσα με συνοπτικές διαδικασίες.
Το δέμα ανοίχτηκε και το περιεχόμενο πέρασε εξονυχιστικό οπτικό έλεγχο. Μπράβο στον κατασκευαστή για την ποιοτική δουλειά του. Είναι φανερό πως πρόκειται για πολύ σοβαρό κατασκευαστή. Εντύπωση μου έκαναν και οι οδηγίες τοποθέτησης. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε και τον άνθρωπο που έκανε τις δοκιμές εξέλιξης του φτερού. Θα το βάλω σήμερα το μεσημέρι και θα σας πω εντυπώσεις. Καλημέρες. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Λασπωτήρας πίσω τροχού για GS 1200 | Carduelis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 36 | 15-03-2011 11:31 |
Προστατευτικό φτερό πίσω τροχού BMW R 1200 GS/Adv | S.T | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-10-2010 19:58 |
Κατασκευή πίσω χαμηλού φτερού για 1200gs | gandreas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 71 | 13-09-2010 03:04 |