|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Οι νέες κάρτες ελέγχου θορύβου για τις μοτοσικλέτες
Απόσπασμα:
Εξ΄΄αλλου συμφωνα με το Νομοσχεδιο των ΚΤΕΔ εξατμισεις με αφαιρουμενο σιγαστηρα απλα.....απαγορευονται!!!! Οπως και οτιδηποτε εξτρα τοποθετημενο εκ των υστερων το οποιο αλλαζει την φυσιογνωμια (διαστασεις) της κατασκευης του οχηματος ¨η και βαζει σε κινδυνο την ζωη (αναβατη και περαστικων) και δεν ειναι εγκεκριμενο απο τον κατασκευαστη του. π.χ. καγκελα, βαλιτσες. Σε αυτες τις περιπτωσεις απαραιτητη ειναι η προσκομιση εγγραφου του κατασκευαστη για την καταλληλοτητα των εξτρα πανω στο οχημα του ¨η προσκομιση αναλογου εγγραφου του κατασκευαστη του αξεσουαρ (π.χ. givi βαλιτσες) στο οποιο αναφερεται ο δεικτης ECE και η καταλληλοτητα του για την μοτοσυκλετα που προσκομιζεται προς ελεγχο! Δεν ειανι τοσο ηλιθιοι οσο θα θελαμε να ειναι!!! |
|
|||
|
|||
Για να δούμε τι θα δούμε................
|
|
|||
|
|||
Βλέποντας το ενημερωτικότατο post του GeorgeP για το νόμο περί τροποποιήσεων κλπ. θυμήθηκα πριν χρόνια όταν είχα το 1150GS και ένας φίλος το 1100RS που πήγαμε στο Μοναχο, σε κατάστημα αξεσουαρ για BMW, να αγοράσουμε τα μεγαλύτερα καπάκια για τις μαμα πλαϊνες βαλίτσες (για αύξηση χωρητικότητας).
Παρκάρουμε λοιπόν απέξω και μπαίνουμε στο γκισέ...πρώτος εγώ παραγγέλνω και μου ζητούν ευγενικά να τους δείξω την άδεια κυκλοφορίας της μοτό τη δείχνω και συνεχίζουν με τη παραγγελία μου. Το ίδιο και με το φίλο μου, που όμως μόλις τους δείχνει την άδεια του λένε ότι δεν μπορεί να βάλει τα επιπρόσθετα καπάκια προέκτασης των πλαϊνών γιατί για το RS είναι εκτός προδιαγραφών και το απαγορεύει ο νόμος (δηλαδή περισεύουν πολύ)...! φυσικά ΔΕΝ του τα δωσαν...! Τα σχόλια δικά σας... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είναι σαν να λες οτι πας στον εξατμισά και του ζητάς ελεύθερη εξάτμιση, και σου λέει, ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ db ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ. Για την Ελλάδα ισχύει: αυτό με τον Τοτό το ξέρεις ;;;;; |
|
|||
|
|||
Εισπρακτικο μεσο,παραμυθακι περι θορυβου και προδιαγραφων..............
|
|
|||
|
|||
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ''ΚΑΡΤΑ''!!! ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑ(ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ...).ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΚΟΜΑ!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το άλλο ειναι οτι το μπασε βγάλε καθε 2 χρονια για να περασεις κτεδ και κοστιζει για καποιον που δεν πιανουν τα χερια του αλλα και pain in the ass ειναι για καποιον που κατεει 2 πραγματα, αλλα και ο φοβος μην σε σταματησουνε στον δρομο (σπανιοτατο αλλα συμβαινει) και μας χωσουν την 1000αδα και μας αφαιρεσουν το διπλωμα δια 30 ημερες την πρωτη φορα και δια παντος της δευτερη ειναι απο μονα τους ανασταλτικος παραγοντας να παμε να δωσουμε την άλλη 1000αδα για να βαλουμε μια εξατμιση αφτερ μαρκετ!! Οσες εξατμισης αφτερ μαρκετ τοποθετηθουν θα πρέπει να εχουν πιστοποιηση θορυβου αλλα κια παλι το οργανο (σε σπανιοτατο μπλοκο που ομως συμβαινει) μπορει να σε στειλει στο ΚΤΕΔ για να παρεις βεβαιωση ηχου για την συγκεκριμενη εξατμιση!! Πολυς ντορος και τρεξιμο για το τιποτα!! Χωρια που περαν απο ηχο δεν προσφερουν και τιποτε περισσοτερο ασχετα με αυτα που διαφημιζουν!! Ο τοτός μαλλον δεν θα εχει τα κεφια του σε αυτο το σημειο!! |
|
|||
|
|||
Οταν ειχα ρωτησει μαγαζι (γνωστος μου) με αξεσουαρ μοτο ''πως μπορειτε και πουλατε εξατμισεις που δεν καλυπτουν τις προδιαγραφες θορυβου;;''
Μου ειπε: Υποτιθεται οτι τις πουλαμε μονο για αγωνιστικη χρηση |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Υποκριτες............... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι νέες τιμές των διοδίων | Acen | Χρήσιμα | 10 | 17-07-2010 21:03 |
Οι πιο θορυβώδεις περιοχές της Αθήνας σε ντεσιμπέλ (db) θορύβου | essel | Ελλάδα | 5 | 18-11-2009 00:57 |
Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 18:05 |
Το πρόγραμμα τεχνικού ελέγχου ΚΤΕΟ για το 2009 α) | skippybi | Αυτοκίνητο | 4 | 08-01-2009 10:00 |
Το πρόγραμμα τεχνικού ελέγχου ΚΤΕΟ για το 2009 β) | skippybi | Αυτοκίνητο | 1 | 07-01-2009 22:53 |