|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εξυπηρέτηση ή απάτη;
Και μένα κάτι δεν μου πάει καλά.........
|
|
|||
|
|||
ενα καλοκαιρι στην μαρινα αλιμου,σε σκαφος που ειχε 400 λιτρα δεξαμενη,μου χρεωσε 460.....
και δεν ημουν αδειος......φυσικα και δεν πληρωσα,αφου του εδειξα τα χαρτια του σκαφους,στα οποια γραφει τα λυτρα... μετα απο μανουρα και απειλες,του πληρωσα 300 λιτρα και πολλα του ηταν... εγω αν καταλαβω οτι μου βαζουν παραπανω ΔΕΝ πληρωνω και ας φωναξει την αστυνομια ο βενζινας... |
|
|||
|
|||
Ρε παιδιααααααα!!!!!!!!!!
Τί φοβία ειναι αυτη????? εχω το adve του 2008....και έχω γίνει ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ των βενζινο######κων..........Μόλις δω εστω και ενα λιτρο παραπάνω ΑΡΧΙΖΩ----και μόλις δω τσαμπουκα----ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΛΕΝΤΙΑ.....εδω και κανένα 6μηνο...δεν έχω πληρωσει πανω απο 32,5 λίτρα ...και να πάνε να βάλουν την μάνικα εκει που δεν μπαινει το φως.... ΕΧΩ ΨΥΧΩΣΗ με την κατανάλωση ΚΑΥΣΙΜΟΥ----και ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ---το ΔΙΕΚΔΙΚΩ.......... (σορρυ αλλα δεν μπορω να καταλαβω την νοοτροπια---ενταξει μωρε--2-3 ευρω μου φαγανε......) Ρε-----μην ΚΟΛΟΝΕΤΕ......ολοι στην αρχη---σου λενε μηπως κανεις λαθος...κ.τ.λ........ΜΟΛΙΣ ομως βγαλεις την κινητουμπα να ερθει η αστυνομια για καταγραφη συμβαντος----εκει να δεις πως βαζουν την ΜΥΤΗ στον ΚOLO τους........τη μου λετε για απειλες και ιστοριες......ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ........καταννοω οτι εδω μεσα--υπαρχουν πολλοι οικογενειαρχες που δεν εχουν την ευχαιρια για φωνες και τσαμπουκαδες--αλλα ρε παιδια.....οσο δεν μιλαμε--ΤΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ......... (Εχω δει κατι βενζιναδες μαγκες---στην αρχη με ......ΦΡΥΔΙΑ.....και μολις ειπα για καταγραφη.....της αστυνομιας και του ΥΠΟΡΓΕΙΟΥ.....με αποκάλεσαν<<<μα Κ.Βασίλη....>>>..........Τσαμπα μάγκες ειναι σας λέω!!!!!! εγω εχω καταφερει στα βενζιναδικα που παω---να με βλεπουν και να βαρανε ΠΡΟΣΟΧΕΣ....... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
βαρανε προσοχες γιατι σε εχουν δει με το μαρακι μαζι,οχι γιατι σε φοβουνται......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μήπως φταιει το.......ΜΟΥΣΤΑΚΙ???? |
|
|||
|
|||
Έλα, ποιος ; Τι ;
Καλέ και 'γω νύφη είμαι. Η αλήθεια είναι πως μου έχει συμβεί μία φορά με το αυτοκίνητο. Φουλάρισα το τουτού και όταν κάποια στιγμή έφτασα να διανύω το 150στο χιλιόμετρο, ο δείκτης της βενζίνης είχε μπει στο κόκκινο. Ήταν γείτονας και απλά του υπενθύμισα ότι είναι "κερατάς" και του ευχήθηκα να συνεχίσει να είναι. Μόνος στο αυτοκίνητο, στην Εγνατία και με ταχύτητες 130 - 140 χιλιόμετρα την ώρα. Για όσους έχουν ασχοληθεί έστω και λίγο με τα καύσιμα, γνωρίζουν ότι το μέγεθος των κόλπων που σκαρφίζονται για να μας κλέψουν, δεν έχει όρια. Από την άλλη, έχω βάλει κατά καιρούς και όταν είναι στον δρόμο μου, σε κάποια πολύ φθηνά βενζινάδικα, χωρίς μέχρι σήμερα να διαπιστώσω, μεγαλύτερες ποσότητες στο ρεζερβουάρ από αυτή που μπορεί να χωρέσει, όπως επίσης και η μηχανή δεν μου έχει διαμαρτηρηθεί ούτε έχω διαφορά στην κατανάλωση, την οποία μετράω σχεδόν πάντα. Γενικά βάζω σταθερά και στις διαδρομές που ακολουθώ, από 5 - 6 βενζινάδικα, ανάλογα από το σημείο που βρίσκομαι. |
|
|||
|
|||
Στην Ελλαδα τους λεμε ετσι!στην Γερμανια λενε τον σωστο πολιτη!
|
|
|||
|
|||
Εσύ έχεις την τάση να τα πρήζεις σε όλους!!!! Οι βενζινοπώλες θα την γλίτωναν?
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η απάτη της δήθεν χρεοκοπίας της χώρας αποδεικνύεται πλέον και με στοιχεία! | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 14 | 20-09-2010 17:59 |
Εξυπηρέτηση ΑΑΑ | Carduelis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 21 | 08-05-2010 13:58 |
Διαδικτυακή απάτη | VILLY | Χρήσιμα | 9 | 30-06-2009 20:01 |
Ηλεκτρονική απάτη! | Arkas | Χρήσιμα | 6 | 27-03-2009 21:27 |