|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ 1.20
δεν είμαι ό σχετικός αλλά εαν εκείνη την ώρα της κατάθεσης , παρανόμως ζητούν προμήθεια , δεν δύνασαι να καλέσεις εισαγγελέα και αστυνομία και να κινηθεί η διαδικασία του αυτόφωρου ?
|
|
|||
|
|||
Λογο δουλειάς κάνω τον μήνα 20 με 30 καταθέσεις σε λογαριαμους προμηθευτων μου μόλις έπεσε η απόφαση στα χέρια μου την τύπωσα και την εχω μαζί μου σε καθε συναλλαγή.οι περισοτεροι κανουν σαν να επεσαν απο τα συνεφα οτι δεν ξέρουν τιποτα!!αφου βλέπευν το χαρτι (ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΚΟΥΣΤΕ)ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΥΡΙΕ ΤΆΔΕ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑς ΠΆΡΟΥΜΕ 1,20 ΑΛΛΑ 0,40 XAXAAXAXAXA τι λες ρεεεε!!!!οπότε έχω βρει την λύση!!!!!λέω στον ταμία να μου το κάνει αυτό γραπτός με την σφραγιδούλα του κατω και εγω θα πληρώσο το 1,20-0,40 κτλ συνήθος σε στέλνουν στον προιστάμενο η στον διευθυντη κτλ μην κολοσσετε να πατε και να του πειτε να το κανει γραπτος και να το υπογράψει και αν σας πει γιατι θα πειτε για να το παρει ο δικηγόρος μου.....ολοι ειναι υπεύθυνοι και ξερόλες αλλα αν τους βάλεις να υπογράψουν ξαφνικά όλοι ειναι απλοι υπαλληλοι....και φυσικά δεν θα πληρώσεις!!!!!εμενα πλέων με ξέρουν στις τράπεζες που πάω και δεν πληρώνο ποια!!!!ειναι κλοπή
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||