|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Honda 8 νέα μοντέλα έρχονται
Ναι MAN ο βασιλιάς πέθανε ζήτω ο νέος βασιλιάς της Κατηγορίας να μου επιτρέψεται (και με Dual Clutch)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
όταν με το καλό μου αποδείξει ότι θα κάνει όλα αυτά που κάνω εγώ με το vara μου άνετα και απροβλημάτιστα , θα είναι άξιο σεβασμού από όλους μας !!! |
|
|||
|
|||
Και το 800αρι,το ονομαζει crossrunner,πολυ on ειναι και εχει πολυ ογκο μπροστα, δεν μ'αρεσει!!
Το 1200 ομορφο φαινεται Μαλλον το 1200 επρεπε να ειναι πιο οn απο το 800, ιδωμεν... Last edited by bill 800gs; 02-11-2010 at 16:04. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έπίσης σίγουρα με το vara σου μπορείς να κάνει τα πάντα όπως και εγώ με τη Deauville μου, αλλά πρέπει να συμφωνήσεις πως το καλό Vara από το 2000 που βγήκε μόνο injection και ABS απέκτησε. Η καλή μας Honda άργησε να απαντησει αλλά πιστεύω πως η CrossTourer θέτει ξανά νέα standards |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μια ματιά στα ζαντολαστιχα των crossVFR (800,1200) φτάνει για να καταλάβει ο καθένας ότι κάπου κάτι χάθηκε στην μετάφραση και μπέρδεψαν τα μπούτια τους!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και για να χαϊδέψουμε και λίγο τα αυτιά των μπεμβεδάκιδων έδωσε πολλά στοιχεία από το gs που έλειπαν από το vara και τα χρειάζεται η κατηγορία, όπως π.χ. επιλογή (που πιστεύω θα έχει και χυτές) ζαντών με ακτίνες και μεγάλους μοχλούς για τιμόνι με αποστάτες . είναι ένα εντελώς καινούριο μηχανάκι και δεν με νοιάζει αν μοιάζει η δεν μοιάζει σε κάποιο , το σίγουρο είναι ότι όταν το δούμε από κοντά θα εκπλαγούμε θετικά !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιατί το λές αυτό. Έχουμε πεί κάτι για την αξιοπιστία της Honda.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
οπως τη βρισκει ο καθενας... |
|
|||
|
|||
ΑΚΡΙΒΩΣ !!!
(και ορθογραφικά κιόλας) |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ανακαλούνται μοντέλα BMW | mirn | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 20-07-2010 13:12 |
ΚΟΥΙΖ (μοντέλα R1200 GS/A 2010-) | vpentza | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 51 | 06-07-2010 08:57 |
Τα μοντέλα του….Τόκιο | georgekostas | Κόσμος | 8 | 24-10-2009 05:51 |
Τα νέα μοντέλα της BMW | leonidas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 24-02-2009 18:41 |
τα νέα μοντέλα της bmw για το 2009 | GS_maniac | Νέα μοντέλα BMW | 6 | 23-01-2009 20:25 |