|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μια αληθινά «Μεγάλη Κυρία»!
Ρε παιδιά και εγώ που έχω ένα δανειάκι στην Εθνική γιατί δεν πάει κανεις να μου το διακανονίσει?????????????????????
Πότε θα γίνουμε άνθρωποι οι Ελληνάρες δεν ξέρω? Όλοι μας μασάμε διάφορα (καραμέλες, χάμουρα, παραμύθια) και αυτοί θησαυρίζουνε! Αν είναι να μαλώσεις ή να εκνευριστείς με κάποιον καλό είναι να γίνει για σοβαρό λόγο και όχι για κομματα και ομάδες! Και ο θρύλος τι έφτιαξε δηλαδή ένα γηπεδάκι τόσο δα και σε δικό του οικόπεδο που είναι το θέμα δεν καταλαβαίνω (μάλλον το έχασα)! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καταρχην το μονο σιγουρο ειναι οτι κανουμε πλακα και εννοειται πως δεν προκειται να τσακωθουμε.δευτερον να σου υπενθυμισω οτι μπορεις μονος σου να διακανονισεις το δανειο σου |
|
|||
|
|||
......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ετσι έτσι καρντάσι μου μόνο που από τον πολύ "διακανονισμό" στις τράπεζες έχουν αρχίσει και πονάνε οι αμυγδαλές μου!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μια διαφορετική Ducati 1000 DS | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Άλλες εταιρίες | 8 | 07-03-2009 14:55 |
Μια (mini) MotoGP στην αυλή σας | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Άλλες εταιρίες | 1 | 20-02-2009 02:59 |
Μια ωραία ιστορία με Ηθικό Δίδαγμα | Black_Shadow | Διάφορα | 8 | 02-02-2009 12:23 |
Honda Accord 2.2 i-DTEC: Μια κλάση πάνω.. | arisxios | Αυτοκίνητο | 0 | 20-12-2008 14:56 |
Μια κοντινή βολτούλα | arisxios | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 9 | 16-12-2008 22:30 |